Η ταλαντούχα ηθοποιός που αγαπήθηκε μέσα από τον ρόλο της στους «Δυο Ξένους» και αργότερα από την εξαιρετική Ερμεία της στη σειρά «50-50», ήταν κομψή, χαμογελαστή και με ωραίο στυλ.

Ξεκίνησε  τις  εμφανίσεις Άβα Γαλανοπούλου η οποία μετά από καιρό έκανε μια έξοδο  και παρευρέθηκε στο Charity Dinner για την υποστήριξη της Εθελοντικής Ένωσης Φιλόζωων Πετρούπολης – «Save the Tails» στο αγαπημένο Summer Restaurant «Voe», συνοδευόμενη από τον καλό της φίλο και δημοσιογράφο Γιώργο Πράσινο! Η ταλαντούχα ηθοποιός που  αγαπήθηκε μέσα από τον ρόλο της στους «Δυο Ξένους» και αργότερα από  την εξαιρετική Ερμεία της στη σειρά «50-50», ήταν κομψή, χαμογελαστή και με ωραίο στυλ.  Αφού πόζαρε στον φακό  και δέχτηκε τα μπράβο από τους γνωστούς της για τη διακριτική στάση που κρατά τα τελευταία χρόνια, συνέχισε τη βραδιά της.

Λίγες  μέρες μετά, η γλυκιά ηθοποιός  έδωσε το «παρών» στο Φεστιβάλ Δήμου Γλυφάδας, όπου παρακολούθησε την παράσταση «Όταν ο Μενέλαος συνάντησε την Ελένη» με τον Δημήτρη Γιώτη και τη Βάσω Γουλιελμάκη. Στη συνέχεια, η Άβα Γαλανοπούλου συνεχάρη τους ηθοποιούς στα παρασκήνια και φωτογραφήθηκε μαζί τους.  Πληροφορίες μας τη θέλουν να επιστρέφει σ ην tv την νέα σεζόν… Κάτι που θέλουν πολύ όσοι την ακλουθούν όλα αυτά τα χρόνια αφού η αλήθεια είναι  πως τέτοιες παρουσίες με ταλέντο και ήθος χρειάζονται στην ελληνική μυθοπλασία.

Πηγή: parapolitika.gr