Η μητέρα του Παντελή Παντελίδη έστειλε εξώδικο στον Γιώργο Θεοφάνους, με τον δικηγόρο της οικογένειας να δηλώνει ότι «Θα καταθέσουμε και μήνυση και αγωγή» κατά του συνθέτη.

Για το εξώδικο που έχει στείλει στον Γιώργο Θεοφάνους η οικογένεια του αγαπημένου τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη που έφυγε από τη ζωή το 2016 μίλησε ο δικηγόρος της οικογένειάς του στην εκπομπή “Το Πρωινό” εξηγώντας τους λόγους που προχώρησαν στην κίνηση αυτή.

Δείτε ακόμη: Θεοφάνους: Η άγνωστη ιστορία με τον Παντελίδη – «Πέρασα πολύ δύσκολα τη νύχτα που πέθανε»

«Ο κύριος Θεοφάνους βγήκε σε μια εκπομπή και είπε ότι είδε τη μητέρα του Παντελή Παντελίδη πάνω στο μνήμα του γιου της να καταριέται αυτόν, την οικογένειά του και τα παιδιά του. Τέτοιο πράγμα δεν έχει συμβεί. Η οικογένεια και ειδικά η μητέρα του Παντελή Παντελίδη από τη στιγμή που το άκουσε αυτό στεναχωρήθηκε πολύ. Μιλάμε για μια μητέρα που έχει χάσει το παιδί της. Βλέπω κάποια σχόλια, χτυπάνε αυτή τη γυναίκα που έχει χάσει το παιδί της χωρίς να υπάρχει λόγος.

Δεν έχει ασχοληθεί με κανέναν. Βλέπω σχόλια ότι δήθεν έστειλε το εξώδικο για να κερδίσει χρήματα. Αν είναι δυνατόν. Είναι δυνατόν να ειπωθεί κάτι τέτοιο από τη στιγμή που είναι ψέμα; Μπείτε στη θέση της. Ζητάμε να ανακαλέσει. Σε διαφορετική περίπτωση θα κινηθούμε νομικά.

Θα καταθέσουμε και μήνυση και αγωγή. Το θέμα δεν είναι τόσο απλό. Δεν είναι δυνατόν για μια γυναίκα στην ηλικία της, που έχει περάσει όλα αυτά, να βγαίνει κάποιος και να ισχυρίζεται πράγματα που δεν έχουν συμβεί ποτέ. Ο κύριος Θεοφάνους δεν είχε πάει ούτε στην κηδεία. Ας έλεγε ότι του το μετέφεραν. Είπε ότι την είδε.

Βάλτε και λίγο τη λογική, μια μητέρα στην κηδεία του παιδιού της θα ασχοληθεί με κάποιον άλλο; Θα ασχολιόταν ποτέ μια μητέρα με τέτοια θέματα; Για ένα τραγούδι; Έχουμε δώσει μια προθεσμία πέντε ημερών για να ανακαλέσει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πως επικοινώνησε με τον Γιώργο Θεοφάνους αλλά οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του επέτρεπαν να βγει στην εκπομπή.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: parapolitika.gr