«Το τελευταίο που χρειαζόμαστε είναι νέες διαιρέσεις και χυδαίες επιθέσεις κατά της δημοκρατίας», σημείωσε η πρώην υπουργός

Με μία ατάκα-φωτιά, μέσα από άρθρο της στην εφημερίδα «Τα Νέα», η Μαριέττα Γιαννάκου τοποθετείται έναντι των τελευταίων εξελίξεων και κυρίως για την υπόθεση Κουφοντίνα.

Η βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός αναφέρει ότι «με αφορμή την υπόθεση Κουφοντίνα κάποιοι επιδιώκουν την αναστήλωση κατεστραμμένων εικόνων, την ηρωοποίηση ενός κυμβάλου αλαλάζοντος, την αποθέωση του μίσους και της βίας». Η ίδια συνεχίζει «φωτογραφίζοντας» τον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως «είναι πράγματι λυπηρό εάν κάποιοι, από τη μεγάλη παράδοση της ευρωπαϊκής Αριστεράς, το μόνο που βρίσκουν να αποθεώσουν είναι το πιστόλι του Κουφοντίνα».

Η κ. Γιαννάκου τονίζει, επίσης, ότι «η κατάσταση στη χώρα εξακολουθεί να είναι σοβαρή. Όλες οι παρατάξεις έχουν αναλάβει κυβερνητικά καθήκοντα και οφείλουν να έχουν επίγνωση ότι το τελευταίο που χρειαζόμαστε είναι νέες διαιρέσεις και χυδαίες επιθέσεις κατά της δημοκρατίας».

 

Πηγή: parapolitika.gr