«Ο Γιώργος Λιβάνης ενοχλήθηκε όταν έγραψα ότι η παραγωγή του Survivor “σκαλίζει” την Μαριαλένα ενώ ξέρει ότι έχει σχέση» είπε το πρώην μοντέλο Άρτεμις Αστεριάδη.

Η Άρτεμις Αστεριάδη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Το Πρωινό» και αναφέρθηκε στον φίλο της Αλέξη Παππά ενώ αποκάλυψε το λόγο που ο Γιώργος Λιβάνης παρεξηγήθηκε μαζί της.

Το πρώην μοντέλο παρακολουθεί Survivor και έτσι, όταν προβλήθηκε το πάρτι της ένωσης που η Μαριαλένα Ρουμελιώτη τραγούδησε το «Αγοράκι μου», έκανε μια ανάρτηση που ενόχλησε τον τραγουδιστή.

Για τον Αλέξη Παππά υποστήριξε ότι: «Ο Αλέξης δεν είναι ο Αλέξης που βλέπεται, είναι πολύ καλό παιδί. Σκέφτεται πάντα τον άλλον. Και ο Ηλίας ο Μπόγδανος είναι πολύ καλός. Εν τω μεταξύ μου επιτίθεται πολύ ο κόσμος επειδή τον υποστηρίζω.

Ο Αλέξης είναι πανέξυπνος. Είναι χειριστικός ως άνθρωπος αλλά πιστεύω ότι το κάνει ελεγχόμενα γιατί έχει στόχο να πάει στον τελικό. Εγώ θα τον συμβούλευα να μην είναι τόσο επιθετικός. Έχει χρησιμοποιήσει τη λεκτική βία. Ο Αλέξης είναι πολύ ήρεμος και γλυκός άνθρωπος, έξω δεν έχει κάτι τέτοιο. Είναι αγνό πλάσμα».

Για τη γνωριμία και την παρεξήγηση με τον Γιώργο Λιβάνη: «Με τον Γιώργο Λιβάνη ήμασταν καλεσμένοι στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου και γνωριστήκαμε μία φορά από μια κοινή μας φίλη που τότε τραβιόντουσαν. Είναι επώνυμη η κυρία. Αυτό είχε γίνει πριν από την Μαριαλένα.

Άρτεμις Αστεριάδη: Ο Γιώργος Λιβάνης θίχτηκε με το σχόλιο μου και μου έστειλε να το κατεβάσω

Εγώ τάγκαρα τον Γιώργο Λιβάνη, όταν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη τραγουδούσε το “Αγοράκι μου”, και λέω “κοίτα η παραγωγή τι άτιμη που είναι και δίνει αυτό το τραγούδι στο κορίτσι, το σκαλίζει, ενώ ξέρουν ότι έχει σχέση”. Δεν το είπα με κακία. Και προφανώς πειράχτηκε, ενοχλήθηκε. Εγώ τον έκανα unfollow. Σιγά τη σταρούμπα».

Δείτε ακόμη: Άρτεμις Αστεριάδη: Έβγαλε το μαγιό και έμεινε topless

Πηγή: parapolitika.gr