Μετά τη διάγνωση του Ντόναλντ Τραμπ ως θετικού στον κοροναϊό, ακολούθησε τεστ και για τον Τζο Μπάιντεν. Ο υποψήφιος των Δημοκρατικών, βρέθηκε αρνητικός ενώ σε τεστ υποβλήθηκε και η υποψήφια αντιπρόεδρος Κάμαλα Χάρις και ο σύζυγός της όπου και βρέθηκαν αρνητικοί.

Όπως ανακοίνωσε ο γιατρός του κ. Μπάιντεν, τόσο ο υποψήφιος πρόεδρος, όσο και η σύζυγός του, διαγνώστηκαν αρνητικοί στον κοροναϊό. Νωρίτερα, με ένα σύντομο μήνυμα στα social media, ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για τον προεδρικό θώκο των ΗΠΑ ευχήθηκε στον αντίπαλο του Ντόναλντ Τραμπ ταχεία ανάρρωση.

To tweet του Τζο Μπάιντεν

Ήπια τα συμπτώματα του Τραμπ – Αρνητικοί οι Μάικ Πενς και Κάμαλα Χάρρις

Η είδηση πως ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ προσβλήθηκε από τον κοροναϊό κάνει τον γύρο του κόσμου, καθώς πέραν του ζητήματος της υγείας του ενοίκου του Λευκού Οίκου, οι ΗΠΑ απέχουν ένα μήνα από τις προεδρικές εκλογές και γεννώνται ερωτήματα για το πώς αυτές θα επηρεαστούν.

Σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο, ο κ. Τραμπ παρουσιάζει ήπια συμπτωματολογία μέχρι στιγμής, ενώ ο αμερικανός αντιπρόεδρος Μάικ Πενς, μετά από τεστ που υποβλήθηκε βρέθηκε αρνητικός.

Αρνητική βγήκε και η υποψήφια αντιπρόεδρος των Δημοκρατικών, Κάμαλα Χάρις, καθώς και ο σύζυγός της.

Πηγή: parapolitika.gr