Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε για την εμπειρία που είχε στην εγχείρηση καρδιά που έχει κάνει. «Ταλαιπωρήθηκα και φοβήθηκα».

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Απόστολος Γκλέτσος στο περιοδικό «ΕΓΩ» και τη Νάντια Αδαμοπούλου.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία του.

Διάβασε το σχετικό απόσπασμα:

Κύριε Γκλέτσο, πώς σας βρίσκει το καλοκαίρι;
«Είμαι καλά. Βρίσκομαι στη Στυλίδα και ετοιμάζομαι να κατέβω στην Αθήνα για τα γυρίσματα της νέας μου δουλειάς».

Ποιος είναι ο απολογισμός αυτών που ζήσαμε, εξαιτίας της πανδημίας;
«Ήταν ένας πολύ δύσκολος χειμώνας, με πρωτόγνωρα πράγματα. Αναμετρηθήκαμε όλοι με τον εαυτό μας και με δύσκολες συνθήκες. Σίγουρα άφησε πίσω του πράγματα που μας προβλημάτισαν, άφησε πίσω του δύσκολες καταστάσεις, άφησε ένα κενό».

Σας διέπει μια ταπεινότητα ως προς την εξωτερική σας εμφάνιση. Κατά καιρούς δηλώνετε ότι δεν θεωρείτε τον εαυτό σας όμορφο, αν και η εμφάνισή σας είναι αυτή που σας έχει χαρακτηρίσει. Νιώθετε ενοχή γι’ αυτό;
«Δεν ξέρω τι σημαίνει ωραίος. Για τους άντρες το αν είσαι ωραίος ή άσχημος είναι λίγο κολοκύθια. Αυτά είναι περισσότερο γυναικεία πράγματα. Τι θα πει ωραίος άντρας; Ο άντρας είναι η κουβέντα του, η περπατησιά του, η σκιά του. Το “ωραίος” είναι για γέλια».

Έχετε αναφερθεί στην εγχείρηση καρδιάς, στην οποία υποβληθήκατε στα 35 σας. Περιγράψατε μια επίπονη διαδικασία, την οποία δεν χωράει ανθρώπινος νους. Τι συνέβη τότε;
«Δεν ήταν εγχείρηση. Ήταν κάτι χειρότερο, γιατί το κάνεις ζωντανός, χωρίς νάρκωση. Σου καυτηριάζουν την καρδιά. Ήταν οδυνηρό, πόνεσα, ταλαιπωρήθηκα και φοβήθηκα. Αυτό συνέβη μία ημέρα που έκανα γυμναστική και λιποθύμησα».

Πηγή: parapolitika.gr