Ποιος είδε την Μέγκι Ντριο και δεν την φοβήθηκε; Το γνωστό μοντέλο που αυτή την περίοδο εμφανίζεται στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «ευτυχείτε» μίλησε αποκλειστικά στα parapolitika.gr και στη Σασα Σταμάτη για τις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα «Είμαι πολύ στενοχωρημένη για την κατάσταση που επικρατεί σ όλο τον κόσμο με τον κορονοϊο. Έχω χάσει την ελευθερία μου και ξυπνάω κάθε πρωί με το άγχος αν είναι καλά τα αγαπημένα μου πρόσωπα» λέει και δηλώνει  έξαλλη με την Ιωάννα Τουνη καθώς διαφωνεί με τα βίντεο που ανεβάζει στο κανάλι της καθώς όπως υποστηρίζει είναι ντροπή

«Αυτό που θέλω ν πω όμως είναι ότι αυτές τις δύσκολες ώρες υπάρχουν άνθρωποι που είναι στον κόσμο τους. Ξύπνησα σήμερα το πρωί και είδα ένα video στο κανάλι που έχει στο YouTube η Ιωάννα Τουνη όπου μαζί με τον σύντροφό της και τον κολλητό της έκαναν ένα παιχνίδι ερωτήσεων πάνω στην Ιωάννα όπως ‘τι νούμερα σουτιέν φοράω;’ Και πολλές τέτοιου τύπου ερωτήσεις. Επειδή η Ιωάννα ειναι μια blogger που επηρεάζει αρκετό κοινό και κυρίως μικρές ηλικίες θα ήθελα να τη πληροφορήσω ότι αυτή τη στιγμή που μιλάμε στην Ελλάδα πολλά παιδιά ηλικίας 17-30 ζητούν αίμα για  να επιβιώσουν. Παράλληλα παγκοσμίως καθημερινά έχουμε θύματα του φονικού ιού. Θα ήταν πολύ ωραίο να βρει ένα τρόπο να βοηθήσει και να επηρεάζει τον κόσμο θετικά όσο αφορά το θέμα το κορονοϊού.

Για παράδειγμα οι διεθνούς φήμης bloggerσ ανεβάζουν καθημερινά αναρτήσεις που έχουν ν κάνουν με ενημέρωση για τον κορονοϊο. Η Κιάρα Φεράνι άνοιξε λογαριασμούς για όλες τις οικογένειες της Ιταλίας που είχαν θύματα και μαζεύει χρήματα για να τους βοηθήσει. Εμείς έχουμε την Τούνη να μας δείχνει τι σουτιέν φοράει ντροπή. Ο κόσμος πεθαίνει. Ας ξυπνήσουμε και ας βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον» ολοκληρώνει.

Πηγή: parapolitika.gr