της Σάσας Σταμάτη 

Ο πολυπρωταθλητης Ελλάδος βαρέων βαρών και δάσκαλος πολεμικών τεχνών με σχολή στα Καμίνια (sarantitis fight factory), ανοίγει εταιρεία security – φύλαξη υψηλών προσώπων. Ο ιδιος μίλησε στα parapolitika.gr και στη Σασα Σταμάτη για το νέο του επαγγελματικό εγχείρημα ”μετα απο πολλά χρονιά που εγώ εργαστεί σε ασφάλεια υψηλών προσώπων αποφάσισα ν ανοίξω την δικιά μου εταιρεία security και να την ονομάσω ”vexillum”.

Είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος που μέσα σ αυτούς τους δύσκολους καιρούς κατάφερα να κάνω τ όνειρο μου πραγματικότητα και να προσφέρω εργασία σε ανθρώπους που και τη χρειάζονται άλλα και θα παρέχουν στους πελάτες μας την καλύτερη ασφάλεια και προστασία με απόλυτο σεβασμό στην μοναδικότητα του κάθε πελατη”


Ο Τάκης Σαράντης είναι 35 χρόνων διδάσκει 4 πολεμικές τέχνες (πυγμαχία, kick boxing, Muay Thai, και αυτοάμυνα. Ο ίδιος μάλιστα δεν διστάζει ν μιλήσει για την κρίση που εχει χτυπήσει η πανδημία τον κλάδο τους ”Είμαστε κλειστά απο την αρχή της πανδημίας  αγωνιζόμαστε ν συντηρήσουμε τα γυμναστήρια μας. Ευελπιστώ με το εμβόλιο τ αλλάξουν προς το καλύτερο τα πράγματα”

Πηγή: parapolitika.gr