Την αγάπη κλήθηκαν να αναλύσουν  οι μαθητές τα στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στο μάθημα «Εισαγωγή στις σπουδές των Μέσων». Σύμφωνα με πληροφορίες της  ON time  ένα από τα  τρία θέματα που έπεσε σαν εργασία στους φοιτητές ήταν να αναλύσουν την υπόσχεση του νέου ψυχαγωγικού προγράμματος του AlphaBattle of the Couples που αναμένεται να ξεκινήσει τις επόμενες εβδομάδες.

 

Οι φοιτητές κλήθηκαν να αναλύσουν το σλόγκαν «είναι η αγάπη σας αρκετά δυνατή;». Η τηλεοπτική απάντηση θα δοθεί βέβαια μέσα από τη μάχη των ζευγαριών, στην οποία τα ζευγάρια θα συμμετέχουν σε μία σειρά διασκεδαστικών δοκιμασιών για να αποδείξουν ότι πράγματι η αγάπη τους είναι δυνατή.

Το παιχνίδι 

Δώδεκα ερωτευμένα ζευγάρια που θα συγκατοικούν σε μία πολυτελή βίλα, θα αναμετρηθούν μεταξύ τους σε δοκιμασίες, που θα έχουν περισσότερο γέλιο και λιγότερες εντάσεις από όσο φανταζόμαστε. 

Θα χρειαστεί ωστόσο, να χαράξουν στρατηγική, να συνδυάσουν τη λογική με το συναίσθημα και ν’ αποδείξουν ότι η αγάπη τους είναι η πιο δυνατή. Θα επιβιώσουν οι σχέσεις τους όταν δημιουργηθούν οι πρώτες ρήξεις; Κάποια ζευγάρια είναι χρόνια μαζί, άλλα ερωτεύτηκαν πρόσφατα, όμως όλοι τους έχουν κάτι κοινό: είναι πεπεισμένοι ότι είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον κι η αγάπη τους είναι άτρωτη. Τα γυρίσματα για το Battle of the Couples έχουν ήδη ξεκινήσει. Τα ζευγάρια ξεκινούν έχοντας από 100.000€ στο λογαριασμό τους, χρήματα που θα αρχίσουν να χάνουν αν δεν αποδειχτούν αρκετά ικανοί αντίπαλοι. Στόχος του κάθε ζευγαριού είναι να διατηρήσει τα χρήματά του για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο διάστημα. Τα θεμέλια της αγάπης κάθε ζευγαριού θα δοκιμαστούν, και στο τέλος, το ζευγάρι που θα κερδίσει θα φύγει από το παιχνίδι με τα χρήματα που θα έχουν απομείνει στο λογαριασμό του πραγματοποιώντας έτσι ένα κοινό όνειρό του!

 

Πηγή: parapolitika.gr