Δυναμική είναι η παρουσία της Ιωάννας Μαλέσκου στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ καθώς η παρουσιάστρια κερδίζει καθημερινά την αγάπη και την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών. Η ίδια που είναι μια πανέμορφη γυναίκα με τον αντρικό πληθυσμό να τη θαυμάζει μέσα από το Instagram και να την κατακλύζει με κολακευτικά σχόλια, εδώ και λίγες μέρες δέχεται δυνατό πρεσάρισμα από γνωστό αθλητή.

Η Ιωάννα που ήρθε μόνη της στην Αθήνα και έπεσε με τα μούτρα στη δουλειά,  έβαλε σε δεύτερη μοίρα την προσωπική της ζωή. Άλλωστε έκανε μόνο μακροχρόνιες σχέσεις και  αν δεν υπήρχε κατάλληλος σύντροφος, προτιμούσε να μείνει για χρόνια μόνη της. Ο αθλητής  που είναι αρκετά χρόνια μικρότερός της, δηλώνει τρελά ερωτευμένος και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του parapolitika.gr και της Σπυριδούλας Τριάντου,  της στέλνει κάθε μέρα λουλούδια.


Η Ιωάννα έχει μιλήσει μαζί του,  τον έχει ευχαριστήσει  και παρόλο που τη γοητεύει σαν άντρας δεν ενδίδει στο φλερτ του.  Η συνέχεια θα δείξει αν τελικά η  παρουσιάστρια  του love it θα συνεχίσει να είναι μόνη…

Πηγή: parapolitika.gr