Σύμφωνα με την ON time η διάσημη fitness instructor έχει στα χέρια της ένα καινοτόμο πρότζεκτ το οποίο διεκδικούν δυο μεγάλα κανάλια αφού το βρίσκουν αρκετά ενδιαφέρον.
Η ίδια που μετρά πολλά χρόνια επιτυχίας τον χώρο του wellness, (Διατροφή- Άσκηση- Ψυχολογία) έχει ξεκινήσει συζητήσεις ώστε να παρουσιάσει μια εκπομπή πρωτοποριακή που θα κάνει τη διάφορα στην ελληνική tv.

Η Ελένη Πετρουλάκη που ήδη καινοτομεί με μία μέθοδο σώματος Total Body Make Over που αλλάζει τη σύσταση του σώματος σε σύντομο χρονικό διάστημα, εδώ και αρκετό καιρό ετοίμαζε αυτό το πρότζεκτ καθώς ήθελε κάτι πολύ δυνατό και ξεχωριστό που θα της ταιριάζει και με τις πολύτιμες γνώσεις της θα το απογειώσει.
Αν και η ίδια έχει δεχτεί κατά καιρούς πολλές προτάσεις για να εμφανιστεί στην tv, όπως εκείνη από τον ANT1 για να κάτσει στη θέση του κριτή στο Dancing, δεν έλεγε ναι αφού δεν την αφορούσε κάτι που δεν είχε σχέση με την ιδιότητα της! Αυτή τη φορά η Ελένη Πετρουλάκη θα κάνει τη διαφορά στην ελληνική tv και η μόνη απορία είναι σε ποιο κανάλι θα καταλήξει αφού το πρότζεκτ – έκπληξη θέλουν να το εντάξουν στο πρόγραμμα τους και τα δυο μεγάλα κανάλια.

Πηγή: parapolitika.gr