Η γιαγιά τους τις κλείδωσε σε ένα δωμάτιο μαζί του

Θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τον παππού τους όταν ήταν παιδιά αποκάλυψε πως έπεσαν η Σάρον Στόουν και η αδελφή της, προσθέτοντας πως η γιαγιά τους ήταν αυτή που τους κλείδωσε μαζί με την αδελφή της και τον παππού της σε ένα δωμάτιο. Η 63χρονη ηθοποιός έκανε την αποκάλυψη στη νέα βιογραφία της «The Beauty of Living Twice».

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, έβαλαν εκείνη και την αδελφή της, Κέλι, σε ένα δωμάτιο με τον παππού τους, Κλάρενς Λόουσον, όταν ήταν παιδιά, και η γιαγιά τους κλείδωσε την πόρτα. Εκεί ο παππούς τους τις κακοποίησε. Όταν η Σάρον Στόουν ήταν 14 ετών και ο παππούς της πέθανε, λέει ότι έσπρωξε το φέρετρο για να βεβαιωθεί πως ήταν νεκρός. «Τον έσπρωξα και η περίεργη ικανοποίηση πως επιτέλους είχε πεθάνει με σόκαρε. Κοίταξα την Κέλι και κατάλαβε: Ήταν 11 χρόνων και όλο αυτό είχε τελειώσει» γράφει στο βιβλίο της. Η διάσημη ηθοποιός μεγάλωσε στο Μίντβιλ της Πενσυλβάνιας. Ήταν εξαιρετικά προικισμένη ως παιδί και μπήκε στη Β’ Δημοτικού όταν ήταν μόλις 5 ετών.

Σε άλλο σημείο των απομνημονευμάτων της αποκάλυψε πως οι παραγωγοί της ταινίας «Βασικό ένστικτο» της είπαν να μην ανησυχεί που θα έβγαζε τα εσώρουχά της στη διάσημη σκηνή ανάκρισης, επειδή, σύμφωνα με εκείνους, κανείς δεν θα έβλεπε ότι δεν φορούσε τίποτα από κάτω. «Μου είπαν: ‘’Δεν μπορούμε να δούμε τίποτα. Απλώς θέλουμε να βγάλεις το εσώρουχό σου, καθώς το λευκό αντανακλά το φως και θα μοιάζει σαν να φοράς εσώρουχα’’. Ναι, υπήρχαν πολλές απόψεις γι’ αυτό το θέμα, αλλά επειδή εγώ είμαι αυτή που έδειχνε τα γεννητικά της όργανα, επιτρέψτε μου να πω: Οι άλλες απόψεις είναι μ@@@» έγραψε στο βιβλίο της.

Η μεταθανάτια εμπειρία της από το εγκεφαλικό

Σε άλλο σημείο της βιογραφίας της αναφέρεται στο εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη όταν ήταν 43 ετών, όπου, σύμφωνα με την ίδια, παραλίγο να πεθάνει. Είπε όμως πως η μεταθανάτια εμπειρία την έκανε πιο ήρεμη. Περιέγραψε πως όταν ήταν στο νοσοκομείο είδε τρεις φίλους της που είχαν πεθάνει και ήθελε να είναι μαζί τους, αλλά τελικά αρνήθηκε, επιλέγοντας να ζήσει. Τα τρία αυτά άτομα, τα οποία δεν κατονομάζει, «εμφανίστηκαν», όπως εξηγεί, δίπλα από το κρεβάτι της στα επείγοντα ενώ έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και της είπαν να μη φοβάται. «Το φως ήταν τόσο έντονο και… μυστηριώδες. Ήθελα να μάθω τι είναι, να βυθιστώ μέσα του» αναφέρει για εκείνες τις δύσκολες στιγμές. Την αμέσως επόμενη στιγμή όμως «αισθάνθηκε ξαφνικά σαν να την είχε κλοτσήσει στο στήθος ένα μουλάρι» και «έκανε την επιλογή να επιβιώσει». Τελικά διασώθηκε έπειτα από χειρουργική επέμβαση που διήρκεσε επτά ώρες. Ακολούθως είπε ότι ασπάστηκε το Βουδισμό. Στο τέλος του βιβλίου της, η Σάρον Στόουν γράφει: «Έμαθα να βλέπω τα πράγματα διαφορετικά. Το έμαθα αυτό από το θάνατο, τη ζωή και από το να είμαι αυτό που συχνά λέω: Η τελευταία ζωντανή σταρ».

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time

Πηγή: parapolitika.gr