Το βιβλίο με τις «καυτές» αποκαλύψεις

«Φωτιά στα μπατζάκια» του πρώην Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ βάζει το νέο βιβλίο της πρώην εκπροσώπου Τύπου του Λευκού Οίκου Στέφανι Γκρίσαμ, που αναμένεται να κυκλοφορήσει.

Ήδη έχει προκληθεί σεισμός στα θεμέλια της ισχυρής οικογένειας μόνο από τα αποσπάσματα που έρχονται στη δημοσιότητα βγάζοντας μέρος από τα… άπλυτα της οικογένειάς του στη φόρα. «Κυκλοθυμικό, ψεύτη, μυστικοπαθή και σεξιστή», περιγράφει η Γκρίσαμ τον Τραμπ, στο βιβλίο της με τίτλο «I’ll Take Your Questions Now», έναν άντρα με ανασφάλειες για το σχήμα του… μορίου του, που ήθελε να του επιβεβαιώσει ότι «δεν ήταν σαν μανιτάρι ή… σκαμπό», μετά τα κοροϊδευτικά σχόλια που έκανε εναντίον του η Στόρμι Ντάνιελς, τα οποία ακολούθησαν την «ερωτική βραδιά» τους το 2006. Δεν δίστασε, μάλιστα, να καλέσει μια αεροσυνοδό του Air Force 1 μπροστά του για να δει το σχήμα του πισινού της!

Οι εκρήξεις οργής του ήταν «τρομακτικές» και δεν ηρεμούσε παρά μόνο εάν άκουγε τα αγαπημένα του τραγούδια, μεταξύ άλλων το «Memory», του μιούζικαλ «Cats», από άνθρωπο επιφορτισμένο με αυτό το… καθήκον στον Λευκό Οίκο, που αποκαλούσαν «Music Man». Αποκαλύπτει επίσης πως ο Τραμπ απέκρυψε από τους πολίτες πως το 2019 υποβλήθηκε σε κολονοσκόπηση και πως η πρώτη κυρία, Μελάνια, γινόταν ολοένα και πιο εχθρική προς το σύζυγό της, μετά τις αποκαλύψεις για τη σχέση του με τη Στόρμι Ντάνιελς, ενώ, μετά το σκάνδαλο, ζήτησε να τη συνοδεύει στις δημόσιες εμφανίσεις της ένας γοητευτικός στρατιωτικός, προκειμένου να εξοργίσει το σύζυγό της. Δεν πίστευε δε στη νίκη του, γι’ αυτό και τη βραδιά των εκλογών κοιμόταν, μέχρι που χρειάστηκε να εμφανιστεί μαζί του.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time

Πηγή: parapolitika.gr