Σε λαϊκές κινητοποιήσεις καλεί ο γιατρός και άτυπος σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα, Γρηγόρης Γεροτζιάφας, εν μέσω του «υγειονομικού τυφώνα» που μαστίζει τη χώρα
.

Συγκεκριμένα, ο άτυπος σύμβουλος του κ.Τσίπρα, όπου και με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook στρέφει τα πυρά του έναντι του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, προσπαθεί ανεπιτυχώς να δώσει το δικό του «αγωνιστικό» μήνυμα, εν μέσω πανδημίας και με το υγειονομικό σύστημα σε μεγάλη πίεση. Τονίζει πως πρέπει «να βγουν απο τον λήθαργο και τον φόβο της πανδημίας και να προκαλέσουν λαϊκές κινητοποιήσεις τώρα».

Η ανάρτησή του:

Οργισμένη αντίδραση από ΝΔ
Τα πυρά της εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ στρέφει η Νέα Δημοκρατία. Όπως τονίζει στην ανακοίνωσή της, την ίδια στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ κινδυνολογεί και προβλέπει πως η Αττική θα γίνει «δεύτερο Μπέργκαμο», την ίδια στιγμή ο άτυπος σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα, Γρηγόρης Γεροτζιάφας, καλεί τον κόσμο σε «λαϊκές κινητοποιήσεις».

H ανακοίνωση της ΝΔ:

Την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ επαναλαμβάνει μονότονα ότι η Αττική θα γίνει Μπέργκαμο και ταυτόχρονα αντιδρά σε οποιαδήποτε απόφαση λαμβάνει η κυβέρνηση για τον περιορισμό της πανδημίας, ο άτυπος σύμβουλος του κ. Τσίπρα για θέματα Υγείας, Γρηγόρης Γεροτζιάφας, ανάμεσα σε διάφορα άλλα παραληρηματικά, καλεί με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον κόσμο της Αριστεράς «να βγει από τον λήθαργο και τον φόβο της πανδημίας» και «να προκαλέσει λαϊκές κινητοποιήσεις τώρα».

Λες και η πανδημία είναι λήθαργος κι όχι πραγματικότητα, ο κ. Γεροτζιάφας που είχε προ ημερών περίοπτη θέση στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για το «νέο ΕΣΥ» και τη διαχείριση της πανδημίας στην Ελλάδα, σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τη δημόσια υγεία στη χώρα μας, καλεί τον κόσμο στο δρόμο. Η ελάχιστη συνεισφορά του ΣΥΡΙΖΑ και των στελεχών του στην κοινή προσπάθεια θα ήταν να σταματήσουν να συμβάλλουν στην μετάδοση του ιού καλώντας σε πορείες και να μην επιδίδονται σε ακτιβισμό που υπονομεύει τα μέτρα. Αλλά δυστυχώς κάνουν ακριβώς το αντίθετο.