Το άτυχο ζώο τραυματίστηκε θανάσιμα και παράλληλα εκτινάχτηκε στο απέναντι ρεύμα πέφτοντας πάνω στον αστυνομικό

Ένα πρωτοφανές ατύχημα σημειώθηκε στην εθνική οδό Λάρισας – Τρικάλων, όταν αστυνομικός τραυματίστηκε από κατσίκα την ώρα που προσπαθούσε να απομακρύνει το κοπάδι της από τον δρόμο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία», ο αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά όταν μια θανάσιμα τραυματισμένη κατσίκα «εκτοξεύτηκε» από το απέναντι ρεύμα, καθώς παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Όλα ξεκίνησαν όταν, προχθές το απόγευμα, αστυνομικοί του Τμήματος Τρικάλων κλήθηκαν να επέμβουν στην εθνική οδό Λάρισας – Τρικάλων και στο ύψος της Μάνδρας όταν κοπάδι αιγοπροβάτων, άγνωστο πώς, βρέθηκε μέσα στο οδόστρωμα.

Έτσι, ξεκίνησαν την προσπάθειά τους να απομακρύνουν πεζοί τα ζώα από τον δρόμο, όταν μία αίγα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα προς Λάρισα, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε 58χρονος Θεσσαλονικιός.

Λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης, το άτυχο ζώο τραυματίστηκε θανάσιμα και παράλληλα εκτινάχτηκε στο απέναντι ρεύμα πέφτοντας πάνω στον αστυνομικό, τον οποίο και τραυμάτισε, την ώρα που αυτός και ο συνάδελφός του προσπαθούσαν να απομα¬κρύνουν το κοπάδι.

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων για την παροχή των πρώτων βοηθειών, ενώ από την ΕΛ.ΑΣ. αναζητείται ο κτηνοτρόφος.

Πηγή: parapolitika.gr