Σήκωσε το… λάβαρο της απελευθέρωσης

Παρότι εμβολιάστηκε
, ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Ελλάδος, Νίκος Νικολόπουλος, τάχθηκε… ανεπιφύλακτα κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου, που παραχώρησε.

Μάλιστα, δε δίστασε να «σηκώσει το λάβαρο» για  «νέο απελευθερωτικό αγώνα», όπως είπε χαρακτηριστικά και απηύθυνε πρόσκληση στους πολίτες της χώρας σύμφωνα με την οποία «τώρα και αφού πρώτοι εμείς κάναμε το δημοκρατικό καθήκον μας και βάλαμε  υπογραφή, πλάτη, στήθη. Τώρα έχουμε το δικαίωμα να καλέσουμε  όλους, εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, όσους είναι κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού, αφ’ενός μεν να υπογράψουν και αφετέρου να βρεθούμε όλοι μαζί στον νέο απελευθερωτικό αγώνα, για το δίκαιο και την προστασία θεμελιωδών δικαιωμάτων μας».

Μηνυτήρια αναφορά προς τον εισαγγελέα

Ο κ. Νικολόπουλος εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου με μηνυτήρια αναφορά προς τον εισαγγελέα και επιτέθηκε σφοδρά προς την πλειοψηφία των πολιτικών δυνάμεων της χώρας, που έχουν επικεντρωθεί στη δημιουργία του τείχους ανοσίας, με στόχο την διαφύλαξη της δημόσιας Υγείας και της Οικονομίας.

«Με ΚΥΑ καταστρατηγούνται συνταγματικά δικαιώματα των Ελλήνων και η ισότητα. Η ισοπολιτεία μας αποχαιρετά με τα υγειονομικά Απαρτχάιντ των ΚΥΑ που στη πράξη διαχωρίζουν τους Έλληνες στα δύο. Επιτέλους τέλος», τόνισε ο κ. Νικολόπουλος.

«Ψηλά το λάβαρο του αγώνα»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και πάλι στον… αγώνα και σημείωσε ότι «εμείς οι Χριστιανοδημοκρατες θα κρατάμε πάντα σταθερά ψηλά το λάβαρο ενάντια σε κάθε λογής νταβατζή της ελευθερίας των Ελλήνων».

Πηγή: parapolitika.gr