Το έχει ξανακάνει και στο παρελθόν

Απίστευτες εικόνες είδαν το φως της δημοσιότητας με πρωταγωνιστή τον Νίκολας Κέιτζ
. Ο 57χρονος ηθοποιός μέθυσε, ενεπλάκη σε καυγά με το προσωπικό του εστιατορίου που βρισκόταν στο Λας Βέγκας και διώχθηκε από το μέρος.

Το περιστατικό συνέβη στις 13 Σεπτεμβρίου, στο Lawry’s Prime Rib, όμως έγινε ευρέως γνωστό τις τελευταίες ώρες, μετά από σχετικό δημοσίευμα της αμερικανικής Sun.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα της εφημερίδας ο βραβευμένος με Όσκαρ Νίκολας Κέιτζ, έμοιαζε με μεθυσμένο άστεγο.

‘Οπως αναφέρουν εργαζόμενοι και θαμώνες του εστιατορίου, ο ηθοποιός κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα ουίσκι και σφηνάκια τεκίλας, προτού αρχίσει να γίνεται εριστικός.

Μάλιστα, στο σχετικό βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας φαίνεται να κάθεται ξυπόλητος σε έναν καναπέ και να προσπαθεί να φορέσει τις παντόφλες του που βρίσκονται κοντά του.

«Ήμασταν στο μπαρ του Lawry’s όταν προσέξαμε έναν άνδρα που αρχικά μας φάνηκε σαν μεθυσμένος άστεγος, να κάνει σαματά. Προς μεγάλη μας έκπληξη συνειδητοποιήσαμε ότι ήταν ο Νίκολας Κέιτζ. Ήταν τελείως λιώμα και ψιλοκαυγάδιζε με το προσωπικό. Ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση και περιφερόταν ξυπόλητος», αναφέρει πηγή στη Sun.

«Το προσωπικό μας είπε ότι κατέβαζε σφηνάκια τεκίλας και ποτήρια με ουίσκι Macallan του 1980. Φώναζε στον κόσμο και προσπαθούσε να ξεκινήσει καυγάδες, έτσι το προσωπικό του ζήτησε να φύγει. Ήταν τόσο μεθυσμένος που δεν μπορούσε κα να φορέσει τις παντόφλες του πριν τον συνοδέψουν τελικά έξω», προσθέτει η πηγή.


Το έχει ξανακάνει στο παρελθόν

Υπενθυμίζεται πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο ηθοποιός μεθάει δημοσίως. Τον Μάρτιο του 2019 προσπάθησε να δημιουργήσει ένταση σε δικαστήριο του Λας Βέγκας, όπου πήγε να υποβάλει αίτηση για να παντρευτεί την Έρικα Κόικε.

Λίγες ημέρες μετά τον γάμο η νύφη, με την οποία αργότερα χώρισε, ισχυρίστηκε ότι είχε πιει υπερβολικά πολύ και δεν καταλάβαινε τι έκανε.

Πηγή: parapolitika.gr