Στον περιβόητο καυγά της με τον Μπραντ Πιτ το Σεπτέμβριο του 2016 στο ιδιωτικό τους τζετ.

Σοκ προκαλούν οι φωτογραφίες
του FBI που φέρεται να δείχνουν τις μελανιές που απέκτησε η Αντζελίνα Τζολί  στον περιβόητο καυγά της με τον Μπραντ Πιτ το Σεπτέμβριο του 2016 στο ιδιωτικό τους τζετ.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός κατέθεσε φωτογραφίες με μώλωπες στο χέρι και στον αγκώνα της, στο πλαίσιο έρευνας του FBI για το περιστατικό.

Όπως ανέφερε το Page Six, σύμφωνα με την έκθεση του FBI, η Τζολί είπε στους ερευνητές ότι ο Πιτ τής ούρλιαζε σε μια τουαλέτα στην πτήση της επιστροφής τους από τη Γαλλία στις ΗΠΑ.

Υποστήριξε ότι ο Πιτ «την άρπαξε από το κεφάλι», «την άρπαξε από τους ώμους», την ταρακούνησε, την έσπρωξε στον τοίχο του μπάνιου και της φώναξε: «Γ…ας αυτή την οικογένεια». Δύο από τα ανήλικα παιδιά τους «βρίσκονταν έξω από την πόρτα έκλαιγαν και ρωτούσαν: “Είσαι καλά μαμά;”» ισχυρίστηκε η ηθοποιός.

Ο Πιτ φέρεται να φώναξε ως απάντηση, «Όχι, η μαμά δεν είναι καλά. Καταστρέφει αυτή την οικογένεια. Είναι τρελή», αναφέρει η έκθεση των ομοσπονδιακών Αρχών.

Σημειώνεται ότι ο Πιτ δεν συνελήφθη ούτε του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για το περιστατικό, με το FBI να κλείνει την έρευνα το Νοέμβριο του 2016, ενώ επιπλέον έγινε γνωστό ότι η Αντζελίνα Τζολί είναι το πρόσωπο πίσω από την «Jane Doe» που είχε καταθέσει μήνυση κατά του FBI, επειδή δεν συνέλαβε τον Μπραντ Πιτ έπειτα από αυτή την καταγγελία για τη συμπλοκή του στο αεροπλάνο.Πηγή: parapolitika.gr