Μέσα σε ένα τρίλεπτο λεπτά το βίντεο εξηγεί ποσό μικροί είμαστε απέναντι στην πανδημία, που σταμάτησε την κανονική ζωή στον πλανήτη.

Με αφορμή τις πρωτόγνωρες και πρωτοφανείς καταστάσεις που βιώνουμε εξαιτίας της πανδημίας του κοροναϊού ο Αντώνης Κανάκης έφτιαξε ένα βίντεο και το ανέβασε το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης στο επίσημο κανάλι του «Ράδιο Αρβύλα» στο Youtube, με τίτλο «We, the “Big” Ones – Εμείς, οι “Μεγάλοι”».

Στο βίντεο αυτό που βλέπουμε συγκλονιστικές εικόνες, ο Αντώνης Κανάκης αναφέρει:

«Είμαστε κυρίαρχοι, είμαστε μεγάλοι, μεγάλοι και τρανοί. Με μεγάλες πόλεις και μεγάλα κτίρια που αγγίζουν τον ουρανό. Με μεγάλα αυτοκίνητα, τρένα, πλοία, αεροπλάνα, διαστημόπλοια που πάνε στο φεγγάρι και τον Άρη.

Με μεγάλα έργα που ενώνουν τις θάλασσες και τα βουνά. Με μεγάλο στρατό, μεγάλα όπλα, κανόνια, αεροπλανοφόρα, βομβαρδιστικά.

Με μεγάλες βόμβες, βιολογικές, χημικές, ατομικές, πυρηνικές, που κάνουν τη γη και τα παιδιά να τρέμουν. Με μεγάλο φόβο, θυμό και μίσος. Με μεγάλες περιουσίες, ιδιοκτησίες, φιλοδοξίες. Με μεγάλη όρεξη για κρέας, για γούνες, για καλλυντικά.

Με μεγάλη και προηγμένη τεχνολογία, μεγάλες κεραίες, μεγάλα μηχανήματα και μεγάλα… απορρίμματα, πολλά απορρίμματα, παντού απορρίμματα.

Είμαστε παντού, είμαστε κυρίαρχοι, σημαντικοί, ελεύθεροι, κάνουμε ό,τι θέλουμε.

Είμαστε πολύ μεγάλοι. Κι αυτός ο τόσο πολύ μικρός (κοροναϊός), πολύ πολύ πολύ μικρός, σταμάτησε τις μεγάλες πόλεις μας, τα μεγάλα μας τα κτίρια, τα μεγάλα πλοία και τα μεγάλα αεροπλάνα μας. Μας έκλεισε φοβισμένους στα σπίτια μας…

Αυτός ο τόσο πολύ μικρός, σταμάτησε εμάς, τους τόσο πολύ μεγάλους, τους κυρίαρχους, τους σημαντικούς».

Πηγή: parapolitika.gr