Τι ανήρτησε η γνωστή σεναριογράφος για νέους που θέλουν να… παρτάρουν

Αρνητικές εντυπώσεις και επικριτικά σχόλια συγκέντρωσε σχόλιο που ανέβασε στο Twitter η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και σεναριογράφος, Άννα Χατζησοφιά, η οποία με τρόπο που προκαλεί εν μέσω πανδημίας, επιχείρησε να «δικαιολογήσει» τους νέους που διοργανώνουν κορονοπάρτι σε διάφορες πλατείες της Ελλάδας, χωρίς να ενδιαφέρονται για τις συνέπειες που μπορεί να προκαλέσουν στη δημόσια υγεία.

«Δεν ξέρω αλλά σκέφτομαι ότι αν ήμουν 16 χρονών μπορεί να ήθελα να παρτάρω μέχρι τα χαράματα αδιαφορώντας αν αυτό σημαίνει ότι μπορεί και να πεθάνουν οι γέροι (ίσως και ελπίζοντάς το μυστικά) που οδήγησαν τον πλανήτη στην κατάσταση που βιώνει σήμερα. Πάλη των γενεών λέγεται», έγραψε η πρώην βουλευτής, με την ανάρτηση αυτή, πάντως, να μην υπάρχει πλέον στον λογαριασμό.

Φυσικά, οι αντιδράσεις σε αυτή την ανάρτηση ήταν πολλές, μεταξύ τους και αυτή του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργάδη, που δήλωσε: «Θα ήθελα να ρωτήσω την @AnnaChatzisofia εάν αυτή η ανάρτηση που κυκλοφορεί ευρέως σήμερα είναι πράγματι δικιά της ή αποτελεί προϊόν συκοφαντίας. Επειδή πολλές φορές έχω πέσει θύμα παραποιημένων αναρτήσεων δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι ψεύτικο και καλό είναι η ίδια να το διαψεύσει».