Ξαναχτύπησε με νέο βίντεο και ενημέρωσε τους δημοσιογράφους ότι το βίντεο είναι προ έξι μηνών -Προανήγγειλε ότι αυτή είναι η τελευταία φορά που χτυπάει κουδούνια εν μέσω κορονοϊού

Ο Άνθιμος Ανανιάδης ξαναχτύπησε με νέο βίντεο στα social media. O ηθοποιός και πρωταγωνιστής της σειράς «Μαρία η Άσχημη» από εκεί τον έμαθε το τηλεοπτικό κοινό σε νέο βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του στα social media θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και κυρίως να ενημερώσει τους δημοσιογράφους που σχολίασαν στο προηγούμενο βίντεο που χτυπούσε κουδούνια γιατί δεν φορούσε γάντια.

Όπως ο ίδιος είπε το βίντεο ήταν παλιό, 5 με 6 μήνες πριν δηλαδή προ καραντίνας και προ κορωνοϊού. Στη συνέχεια έδωσε συμβουλές λέγοντας πως τα λεμόνια είναι το καλύτερο αντίδοτο σε αυτόν τον ιό και ξεκαθάρισε πώς αυτή είναι η τελευταία φορά που χτυπάει κουδούνια. Θα επανέλθει μετά την καραντίνια.

Είπε λοιπόν ο γνωστός ηθοποιός: «Καραντινιώτες και καραντινιώτισες αυτό μετά και τα τελευταία μέτρα με την απαγόρευση της κυκλοφορίας αυτό είναι και το τελευταίο χτύπημα θυροτηλεφώνου. Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε μεταξύ δημοσιογράφων ένα προηγούμενο βίντεο το οποίο πραγματικά βγήκε πέντε έξι μήνες πριν. Που να ξέρω ο άμοιρος ότι θα πρέπει να ακουμπάω θυροτηλέφωνο με γάντια. Χθες όμως όπως βλέπετε τα γάντια μου, εξαιρετικής ποιότητας, λάτεξ, μιας χρήσης, στο πέτο είναι η μάσκα, το μπλε το οινόπνευμα, πήρα αντισηπτικό γερμανικής προέλευσης…».

Στη συνέχεια έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα λεμόνια λέγοντας: «Τα λεμόνια, τα λεμόνια είναι το μόνο φυσικό αντίδοτο που έχουμε ενάντια στον ιό αυτή τη στιγμή», και με τη σύμφωνη γνώμη των επιστημόνων όπως μας ενημέρωσε… Ο ηθοποιός μετά την διευκρίνιση που έκανε ότι το βίντεο που ανέβασε χτυπώντας κουδούνια χωρίς γάντια ήταν προ μηνών ξαναχτύπησε άλλο κουδούνι για τελευταία φορά εν μέσω κορoνaϊού, αυτή τη φορά φορώντας γάντια… Μάλιστα άφησε στην πόρτα του τυχερού λεμόνια…

Η συνέχεια στο βίντεο που ακολουθεί….

Πηγή: parapolitika.gr