«Το σκεφτόμουν αλλά μετά ήρθε το Survivor κι επιβάρυνα πολύ τον οργανισμό μου. Μετά είπα ή τώρα ή ποτέ γιατί περνούν τα χρόνια και μεγαλώνω», ανέφερε μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος

Η δημοσιογράφος Ανθή Σαλαγκούδη σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο Open Weekend με την Ελένη Τσολάκη, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην απόφασή να προχωρήσει σε κατάψυξη ωαρίων, αποκαλύπτοντας τι ήταν αυτό που την έκανε να πάρει τη συγκεκριμένη απόφαση.

«Το σκεφτόμουν αλλά μετά ήρθε το Survivor κι επιβάρυνα πολύ τον οργανισμό μου. Μετά είπα ή τώρα ή ποτέ γιατί περνούν τα χρόνια και μεγαλώνω. Η βιολογική ηλικία μιας γυναίκας είναι εντελώς άλλο πράγμα από την αναπαραγωγική ηλικία. Οι ωοθήκες γερνούν ότι κάνουμε. Μειώνεται ο αριθμός των ωαρίων μας κι η ποιότητά τους φθίνει» ανέφερε αρχικά η Ανθή Σαλαγκούδη.

Και συνέχισε: «Το είχα σαν σκέψη πριν από δύο χρόνια κι επισκέφθηκα έναν γυναικολόγο, που δεν με έπεισε. Δεν μού άρεσε η προσέγγιση. Παίζει ρόλο να νιώθεις καλά… Κάνεις πολλές εξετάσεις σε όλη την διαδικασία.. Έκανα ενέσεις για έντεκα ημέρες».

Πηγή: parapolitika.gr