«Χωρίς Γκάλη δεν θα υπήρχε Σπανούλης και χωρίς Σπανούλη δεν θα υπήρχε Γιάννης»

Ο Βασίλης Σπανούλης είπε το τελευταίο «αντίο» στο μπάσκετ και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έστειλε μήνυμα στον αρχηγό του Ολυμπιακού, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο Kill Bill έχοντας στο πλευρό του τους αδελφούς Αγγελόπουλους και ανέφερε συγκινημένος:

«Γεια σου Βασίλη. Κατ’ αρχάς θέλω να σου πω ευχαριστώ για όσα έχεις κάνει για το μπάσκετ, για όσα έχεις κάνει και για εμένα… Αυτή τη νοοτροπία που έχεις, λίγοι την είχαν… Και γι’ αυτό ήσουν ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη. Και αυτό προσπαθώ να κάνω εγώ ο ίδιος. Δεν ήταν το ταλέντο, δεν ήσουν ο πιο ψηλός, δεν ήσουν ο πιο γρήγορος, δεν ήσουν ο πιο δυνατός, αλλά δούλευες σκληρά.» και συμπλήρωσε:

«Ήμουν στην Εθνική μαζί σου για έναν χρόνο και έμαθα πάρα πολλά από εσένα. Οπως κι εσύ πήρες τη σκυτάλη από τον Νίκο (Γκάλη), προσπαθώ να πάρω τη σκυτάλη από εσένα και να συνεχίσω αυτή τη νοοτροπία και να γίνω ο καλύτερος παίκτης που μπορώ. Όπως μάθαμε πάρα πολλά από τον Γκάλη, έχουμε μάθε και από εσένα. Χωρίς Νίκο δεν θα υπήρχε Βασίλης και χωρίς Βασίλη δεν θα υπήρχε Γιάννης! Ευχαριστούμε Βασίλη», δήλωσε ο παγκόσμιος θρύλος.

Πηγή: parapolitika.gr