Τι ανήρτησε στο Instagram

Ριζική αλλαγή στα μαλλιά της έκανε η Αντελίνα Βαρθακούρη
. Μέσω μακροσκελούς ανάρτησης που έκανε στα social media η παρουσιάστρια του «ΣουΚού Family» εξήγησε πως είναι έτοιμη να αλλάξει σελίδα στη ζωή της.

Ειδικότερα, ανάρτησε ένα βίντεο, που τη δείχνει με καρέ μαλλί και ανέφερε πως ετοιμάζεται να αφήσει πίσω όσα την βαραίνουν και μεταξύ αυτών και τα μακριά ξανθά μαλλιά της.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Μετά από κάποια χαστούκια ετών που τα άντεξες και αντιστάθηκες να μην χάσεις την ψυχή σου….έρχεται η ζωή και σου κάνει για αρχή ένα δώρο που φαίνεται ταπεινό αλλά είναι τοοοοόσο σπουδαίο. Έναν χρυσό μεγάλο τενεκέ!!!Χωράει όλα σου τα ψυχικά απορρίμματα…χωράει όσα του ρίξεις. Θα πάρει μακριά σου όλα όσα αντέχεις να διώξεις. Γίναμε φίλοι απ’ την πρώτη ματιά, μιλήσαμε, τα βρήκαμε, αγαπηθήκαμε…του έχω πετάξει πολύ πράγμα αλλά αυτός ο άτιμος αντέχει το βάρος…με κοιτάει υπομονετικά και στοργικά και περιμένει μέχρι να του πετάξω και το τελευταίο. Τώρα είμαι στη φάση που πετάω κάτι ανασφάλειες…μαζί μ’ αυτές και κάτι μαλλιά που με βάραιναν. Καινούργια σελίδα, καινούργια εγώ, νέα αρχή, μεγάλο άλμα, χαμόγελο, ευγνωμοσύνη, δύναμη. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ…ΜΗΝ ΣΤΕΚΕΣΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ, ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΖΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ…Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΧΩΡΟ! Καλημέρα ❤️ (@chrisanthos_smirneos ευχαριστώ για τα υπέροχα μαλλιά…τα λάτρεψα!»

Δείτε την ανάρτηση

Πηγή: parapolitika.gr