Δείτε το απολαυστικό βίντεο που ανέβασε η τραγουδίστρια στο Tik Tok – Η γυναικοπαρέα παίζει στο καναρίνι της Άννας Βίσση

Η Άννα Βίσση

χθες έκανε μια έχτρα εμφάνιση στη σκηνή του «Hotel Ερμού» όπου εμφανίζεται για έκτη χρονιά. Η Ζέτα Μακρυπούλια, η Βίκυ Σταυροπούλου, η Μαρία Καβογιάννη και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου πήγαν εκεί για τη δουν και να την απολαύσουν από κοντά.

Οι ηθοποιοί πήγαν στο καμαρίνι της Άννας Βίσση και έπαιξαν «Ρουκ Ζουκ» το οποίο όπως είναι γνωστό παρουσιάζει με επιτυχία η Ζέτα Μακρυπούλια.

Η Άννα Βίσση ανέβασε ένα μοναδικό βίντεο στον λογαριασμό της στο Tik Tok.

Στο βίντεο βλέπουμε τη Ζέτα Μακρυπούλια ψιθυρίζει στο αυτί της Μαρίας Καβογιάννη την λέξη «κουκούτσι» και στη συνέχεια η Άννα Βίσση να προσπαθεί να την μαντέψει.

Η Άννα Βίσση βρίσκει τη λέξη και λέει με τη σειρά της λέει στη Βίκυ Σταυροπούλου ότι αυτή η λέξη υπάρχει στην ελιά. Η Βίκυ Σταυροπούλου την βρίσκει και η περιγραφή της στην Ελισάβετ Κωνσταντινίδου κάνει όλες να ξεσπάσουν στα γέλια.

«Τι μυαλό έχεις;» της λέει και γίνεται χαμός στο καμαρίνι.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

@annavissiofficial 😂 #roukzouk #zetamakrypoulia #mariakavogianni #vickystavropoulou #elisavetkonstantinidou #annavissi #greekviral #tiktokgreece #foryou ♬ πρωτότυπος ήχος – annavissiofficial

Πηγή: parapolitika.gr