Η ολυμπιονίκης ευχαρίστησε από τα βάθη της καρδιάς της την ΕΟΕ, που την επέλεξε να κρατήσει την Ελληνική σημαία -μαζί με τον Λευτέρη Πετρούνια

Το δικό της μήνυμα έστειλε η Άννα Κορακάκη, για την τιμή που της έγινε να είναι η δεύτερη σημαιοφόρος της Ελλάδας, στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Η Χρυσή ολυμπιονίκης ευχαρίστησε από τα βάθη της καρδιάς της την ΕΟΕ, που την επέλεξε να κρατήσει την Ελληνική σημαία -μαζί με τον Λευτέρη Πετρούνια– στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, δίνοντας της έτσι την ευκαιρία να ζήσει αυτό το όνειρο!

Το ποστάρισμα της Άννας Κορακάκη στην προσωπική της σελίδα στο facebook

«Σημαιοφόρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες!!! Πόσες φορές τα δάκρυα στο βάθρο «μούσκεψαν» το εθνόσημο που βρίσκεται αριστερά, στη θέση της καρδιάς!

Μπαίνοντας στο στάδιο, θα κρατήσω περήφανα τη σημαία μας ψηλά, πολύ ψηλά, όπως της αξίζει! Η ιστορική αυτή είσοδος στο στάδιο, θα γίνει με τον τεράστιο αθλητή μας στο πλευρό μου @eleftherios_petrounias!

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όσους ανθρώπους στην Ολυμπιακή Επιτροπή με αξιώνουν να ζήσω και αυτό το όνειρο! Το μόνο που σίγουρα δεν θα καταφέρω όσο βρίσκομαι στον αθλητισμό, είναι να τους εκφράσω απόλυτα την ευγνωμοσύνη μου για όλες αυτές τις στιγμές που έχω ζήσει!»

Πηγή: parapolitika.gr