Θα ήθελε αν μπορούσε να κρατήσει κρυφό το μυστικό της… -Η όμορφη φωτογραφία στο Instagram

Η όμορφη Ανίτα Μπραντ είναι έγκυος και είναι πιο χαρούμενη από ποτέ. Τα χαρμόσυνα νέα ανακοίνωσε χθες μέσω Skype o σύζυγός της Χάρης Χριστόπουλος στην εκπομπή όπου εργάζεται.

«Πήρα με βαριά καρδιά την απόφαση να προσέχω παραπάνω γιατί το κορίτσι μου εδώ το αξίζει. Είμαι στο σπίτι. Η Ανίτα είναι τους τελευταίους 3 μήνες μέσα στο σπίτι. Το Ανιτάκι μας είναι έγκυος στο πρώτο μας παιδί!», είπε χαρακτηριστικά.

Λίγες ώρες αργότερα η Ανίτα Μπραντ έστειλε το πρώτο της μήνυμα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

«Αν θα μπορούσα θα κράταγα αυτό το μυστικό το δικό μας μυστικό στην καρδιά μας μέχρι να κρατάμε αγκαλιά το μωράκι μας. Όχι επειδή δεν θέλω να μοιραστώ την χαρά μας μαζί σας αλλά επειδή είναι ένα θαύμα τόσο τρυφερό τόσο σημαντικό για μας που το ζούμε κάθε μέρα εγώ και ο Χαρούλης και ακόμα δεν το πιστεύουμε πως είναι αλήθεια, πως το όνειρο και των δυο μας μεγαλώνει μέσα μου και γίνεται σιγά-σιγά πραγματικότητα. Θεωρώ πως η εγκυμοσύνη είναι ένα πολύ προσωπικό θέμα και είναι απόφαση του ζευγαριού το αν και πότε ανακοινώνουν το γεγονός και γι’ αυτό ακριβώς το λόγο θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους δημοσιογράφους που ήρθαν σε επαφή μαζί μας και σεβάστηκαν την απόφαση μας να μας αφήσουν να μοιράσουμε αυτό το υπέροχο νέο, εμείς οι δύο μαζί σας? Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλες εσάς κορίτσια που μου κάνετε παρέα καθημερινά που ενώ το είχατε υποψιαστεί δείξατε διακριτικότητα», έγραψε.

Πηγή: parapolitika.gr