Ο Άγγελος Παπαδημητρίου βρέθηκε καλεσμένος το απόγευμα της Πέμπτης στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ και προκάλεσε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο γέλιο με τις δηλώσεις του για τη μοναχική ζωή του.

«Όλοι οι φίλοι μου με τις οικογένειες νομίζουν ότι εγώ είμαι μια χαρά. Δεν καταλαβαίνουν και τη δυστυχία που μπορεί να κρύψει η δική μου θέση. Πού να ξέρετε, τρομάρες σας! Θα αντέχατε αυτή τη μοναξιά του καλλιτέχνη, τον πόνο, την αμφιβολία, το τίποτα. Όλα είναι στον αέρα. Θέλει κότσια για να το κάνεις αυτό», ανέφερε αρχικά ο αγαπημένος ηθοποιός.

«Ποτέ δεν σκέφτηκα να κάνω οικογένεια. Θα το ήθελα, τώρα γελάω. Αν είχα παιδιά και ήταν κακοί μαθητές θα τα είχα σφάξει. Άμα είσαι παράξενος και τα θες όλα καλά, μείνε μόνος. Αισθάνομαι τέτοια ευτυχία όταν είμαι μόνος», δήλωσε ο Άγγελος Παπαδημητρίου, με τους παρουσιαστές να ξεσπούν σε γέλια.

«Όταν μπήκα σε αυτόν τον χώρο ήθελα να κάνω κάτι πρωτότυπο, να κάνω πράγματα τρελά που δεν είχαν γίνει ποτέ. Σκεφτόμουν το πώς θα πορευτώ στη ζωή. Ακόμα και τώρα, όμως, κάνω αγώνα και ας νομίζουν πολύ ότι είμαι πολύ θαρραλέος ή πολύ πρωτοποριακός. Είμαι πολύ συμβατικός και πολύ πουριτανός άνθρωπος.

Πηγή: parapolitika.gr