Μια ακόμη υπέροχη φωτογραφία από τον γιο της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου.

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη το απόγευμα της Πέμπτης (17-06) ανέβασε ένα τρυφερό ποστ με την μικρή Μαρίνα να ποζάρει κρατώντας το δικό της κινητό στο χέρι και τον Άγγελο να την φιλά τρυφερά στα μαλλάκια.

Η μικρή Μαρίνα φυσικά έχει καλυμμένο το πρόσωπό της με το κινητό, του οποίου η θήκη αναγράφει το όνομα της με λατινικούς χαρακτήρες «Marina».

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Άγγελος ανεβάζει φωτογραφία της μικρής του αδερφής, αφού όπως φαίνεται είναι και η μεγάλη του αδυναμία.

Πρόσφατα μάλιστα ο ίδιος, ανήμερα των γενεθλίων της μικρής κάνοντας ένα υπέροχο ποστ. Είχε ανεβάσει στα stories του μια υπέροχη φωτογραφία της Μαρίνας γράφοντας: «Χρόνια Πολλά μωρό μου». Άγγελος και Μαρίνα έχουν μια ιδιαίτερη σχέση αφού ο μεγάλος της οικογένειας είναι εκείνος που θα φροντίσει να είναι πάντα χαρούμενες οι μακρότερες αδερφές του. Η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της μιλούσε συχνά για τα παιδιά της, με την ίδια μάλιστα να έχει αποκαλύψει ποιο είναι το κοινό χαρακτηριστικό που έχει η Μαρίνα με τον Άγγελο. Η Μαρίνα και ο Άγγελος Λάτσιος είναι αριστερόχειρες.

Πηγή: parapolitika.gr