Τι είπε για τη δικαστική της περιπέτεια η Αγγελική Ηλιάδη – «Εμείς δεν έχουμε καμία επιμέλεια της γιαγιάς μου, δε ζητήσαμε επιμέλεια…» – Δείτε το βίντεο με όλα όσα αποκάλυψε για την προσωπική της ζωή αλλά και για την Καίτη Γκρέι

Μια αποκλειστική, άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη
, έδωσε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» η Αγγελική Ηλιάδη.
Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για την υπόθεση της γιαγιάς της, Καίτης Γκρέι, την προσωπική της ζωή και την καριέρα της.

Προσπαθώ να είμαι καλή μαμά

«Όλο τον Αύγουστο έτρεχα, δεν πολυχάρηκα τα παιδάκια μου. Ποτέ δεν τα έχω παραμελήσει και είμαι περήφανη γι’ αυτό, πρώτα είναι αυτά και μετά εγώ, είναι το Α και το Ω στη ζωή μου. Προσπαθώ να είμαι καλή μαμά, είμαι πολύ προστατευτική, προσπαθώ να το ελαττώσω».

Ήμουν απούσα και μιλούσαν για εμένα

«Τον καιρό που είχαν μαθευτεί τα οικογενειακά μου, εγώ ήμουν απούσα και μιλούσαν για εμένα. Δεν ασχολούμαι με το τι λένε οι άλλοι» είπε η Αγγελική Ηλιάδη.

Για την προσωπική της ζωή:

«Αποζητώ την ηρεμία στη ζωή μου. Και να είχα μια σχέση, θα επέλεγα να μην το πω, θα το κρατούσα για εμένα. Μπορεί να έκανα γάμο, έπαψα να λέω “ποτέ”, δεν ξέρεις πώς τα φέρνει η ζωή. Η Αγγελική του σήμερα αγαπάει πρώτα την Αγγελική και μετά οποιονδήποτε άλλο. Με έβαζα κάτω από τους συντρόφους μου, παραμελούσα τον εαυτό μου. Έχω δεχτεί απιστία».

Θα πήγαινε σε ριάλιτι επιβίωσης;

«Μου αρέσουν πολύ οι δοκιμασίες, είμαι πολύ ανταγωνιστική και μου αρέσει να κερδίζω. Μου αρέσει πολύ το Survivor, ζηλεύω πολύ τα παιδιά που πάνε, θα πήγαινα τρέχοντας. Έχω δεχτεί αρκετές προτάσεις στην καριέρα μου που ξεπέρασαν τα ηθικά μου όρια» τόνισε η Αγγελική Ηλιάδη.


Πολύ ευαίσθητη περίοδος για την Καίτη Γκρέι

Η Αγγελική Ηλιάδη αναφερόμενη στη γιαγιά της και αγαπημένη τραγουδίστρια Καίτη Γκρέι έκανε ορισμένες αποκαλύψεις.

Η γιαγιά μου επιθυμεί να μην πάει σε ίδρυμα

«Είναι μια πολύ ευαίσθητη περίοδος για τη γιαγιά μου και με στεναχωρεί αυτό. Πρέπει να είμαστε όλοι διακριτικοί με το θέμα που έχει προκύψει. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη. Η γιαγιά μου επιθυμεί να μείνει στο σπίτι της και να μην πάει σε ίδρυμα.

Δεν έχουμε επιμέλεια της γιαγιάς μου

Εμείς δεν έχουμε καμία επιμέλεια της γιαγιάς μου, δε ζητήσαμε επιμέλεια, επιθυμεί να μείνει στο σπίτι της. Εγώ έναν δικό μου άνθρωπο δε θα τον πήγαινα ποτέ σε ίδρυμα, όσο βαριά και αν ήταν η κατάσταση της υγείας του» είπε κλείνοντας η Αγγελική Ηλιάδη για την γιαγιά της Καίτη Γκρέι.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: parapolitika.gr