Συγκινεί η Εβελίνα Βαρσαμή με το μήνυμα της

Τριάμισι περίπου χρόνια έχουν περάσει από το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε τον Δεκέμβρη του 2017 ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης και από τότε δίνει τον δικό του αγώνα να ξεπεράσει τα προβλήματα με την υγεία του. Στο πλευρό του φυσικά βρίσκεται η σύζυγός του Εβελίνα Βαρσάμη και ο γιος τους που τον βοηθούν και τον στηρίζουν σε όλα.

Πριν από λίγη ώρα, η σύζυγός του παρουσιαστή έκανε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και μίλησε για τον απολογισμό του τραυματισμού του και την παλικαρίσια στάση που έχει δείξει ο ίδιος.

«Απολογισμός τροχαίου 24/12/2017. Σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, 2 μήνες εντατική, 2 διασωληνωσεις, απώλεια 25 κιλών, 2 χρόνια σε κέντρο αποκατάστασης, 7 χειρουργεία στο κεφάλι, 1 χειρουργείο στα μάτια, 1 χειρουργείο στο λαιμό, 1 χειρουργείο στους αχίλλειους τένοντες, 1 χειρουργείο στο χέρι, ορθοδοντική θεραπεία 2 χρόνων και φυσικά συνεχίζουμε με φυσικοθεραπείες, οροθεραπείες και λογοθεραπευτές.

Κι όμως είσαι ακόμα εδώ και το παλεύεις… είσαι Μαχητής Κωνσταντίνε μου γι’ αυτό Σ’ΑΓΑΠΩ!», έγραψε ανέφερε στο μήνυμά της η Εβελίνα και συγκίνησε.

Πηγή: parapolitika.gr