Ο Νίκος Ανδρουλάκης ζήτησε στήριξη στις εκλογές της 25ης Ιουνίου για τη νέα πορεία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Μ’ ένα θερμό συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο του μεγάλου μας μουσικοσυνθέτη, Γιάννη Μαρκόπουλου, ξεκίνησε την ομιλία του στην Τρίπολη ο Νίκος Ανδρουλάκης, πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Ο κ. Ανδρουλάκης ζήτησε από τους πολίτες να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους, να στείλουν μέσα από την κάλπη ισχυρά μηνύματα και να μην υποκύπτουν στα ψευτοδιλήμματα και στους εκβιασμούς.

Εξαπέλυσε επίθεση τόσο στον κ. Μητσοτάκη όσο και στον κ. Τσίπρα. Χρέος μας, και είπε ότι στόχος είναι «να γίνει η παράταξη πιο ισχυρή, να αυξήσουμε την κοινοβουλευτική δύναμή μας». «Στις αρχές του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ – ανέφερε – είναι ένα σύγχρονο κοινωνικό κράτος με δημόσια υγεία και παιδεία».

andoulakis-tripoli__2_
andoulakis-tripoli__3_

Στις προτεραιότητες έθεσε το δημογραφικό ζήτημα, τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών, την επαναφορά του νέου ΕΚΑΣ, την κατάργηση της προσωπικής διαφοράς και των διατάξεων για συντάξεις αναπηρίας και αύξηση των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων

Ο κ. Ανδρουλάκης είπε πως θα ψηφιστούν δυο νόμοι για καθολική προστασία της πρώτης κατοικίας και της αγροτικής γης. Για τις 120 δόσεις σε εφορία και ΕΦΚΑ, είπε ότι θα είναι για όλους. Επίσης δεσμεύτηκε ότι θα κατατεθεί τροπολογία για αύξηση του επιδόματος μητρότητας.

Τέλος ζήτησε στήριξη στις εκλογές της 25ης Ιουνίου για τη νέα πορεία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, που χαράχτηκε μετά το διπλασιασμό του ποσοστού στην πρώτη εκλογική αναμέτρηση.