Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το ενδεχόμενο διεξαγωγής debate, ο κ. Ανδρουλάκης έκανε λόγο για «debate προγραμματικών θέσεων και όχι debate τοξικής σύγκρουσης»

Τη Δημοτική Αγορά Πειραιά επισκέφτηκε το πρωί σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ., Νίκος Ανδρουλάκης.

androulakis__4_

Κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής αναφερόμενος στο κόμμα Κασιδιάρη σημείωσε: «Οι εθνικές εκλογές που έρχονται είναι μια σημαντική ευκαιρία για μια νέα αρχή για τον ελληνικό λαό. Ακόμη και στο κορυφαίο ζήτημα για τη δημοκρατία και τους θεσμούς, αντί να ομονοήσουν για το πώς θα εμποδίσουμε την εγκληματική οργάνωση του νεοναζισμού, που υπονομεύει το δημοκρατικό μας πολίτευμα, δεν μπόρεσαν να βρουν μια κοινή λύση.

Ο μεν κ. Μητσοτάκης επί τρία χρόνια επέτρεπε στα καταδικασμένα μέλη της Χρυσής Αυγής να κάνουν προεκλογική εκστρατεία και ήρθε στο παραπέντε να νομοθετήσει. Ο κ. Τσίπρας δεν είχε το θάρρος να ψηφίσει τον νόμο που εμποδίζει τη συμμετοχή των ακροδεξιών φονιάδων στις επερχόμενες εθνικές εκλογές, θέλοντας προφανώς να ψαρέψει ψήφους σε θολά νερά».

«Προτείνουμε μείωση του ΦΠΑ στα βασικά αγαθά»

«Ενώ μειώνεται ο πληθωρισμός, αυξάνονται οι τιμές στα τρόφιμα και το βιώνει αυτό κάθε ελληνικό νοικοκυριό και αυτές τις

androulakis__5_

άγιες μέρες του Πάσχα. Γι’ αυτό λοιπόν εμείς προτείνουμε μείωση του ΦΠΑ στα βασικά αγαθά. Και βέβαια μια δίκαιη,

λυτρωτική λύση για το ιδιωτικό χρέος και τα κόκκινα δάνεια.

Ο κ. Μητσοτάκης δεν ακολούθησε τίποτε από αυτά, διότι πολύ απλά επιτρέπει σε ισχυρά οικονομικά συμφέροντα να κερδοσκοπούν εις βάρος του ελληνικού λαού.

Είμαστε η μόνη χώρα που την ενεργειακή κρίση την πλήρωσε μόνο ο ελληνικός λαός και όχι τα ισχυρά συμφέροντα».

Ναι στο «debate προγραμματικών θέσεων και όχι debate τοξικής σύγκρουσης»

androulakis__6_

Ο κ. Ανδρουλάκης σχετικά με το διακύβευμα των εθνικών εκλογών τόνισε: «Στις επερχόμενες εθνικές εκλογές ο ελληνικός λαός έχει την ευκαιρία να στηρίξει το ΠΑΣΟΚ και τη δημοκρατική παράταξη, για να έχουμε πραγματικά μια απόφαση αλλαγής, μια νέα σελίδα δικαιοσύνης και προοπτικής για όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το ενδεχόμενο διεξαγωγής debate, ο κ. Ανδρουλάκης έκανε λόγο για «debate προγραμματικών θέσεων και όχι debate τοξικής σύγκρουσης».

«Θα είμαστε εκεί με τον προγραμματικό μας λόγο, τις αξίες μας, τις θέσεις μας, για να δεσμευτούν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί πού πρέπει να πάει η Ελλάδα και όχι με επικοινωνιακά παιχνίδια να φτιάχνουν τοξικά δίπολα, που δεν υπηρετούν τη χώρα, και τον λαό, παρά μόνο διχάζουν και δημιουργούν νέα προβλήματα. Θα είμαστε εκεί, δυνατοί, για να στείλουμε μήνυμα νίκης στις ερχόμενες εθνικές εκλογές», κατέληξε ο κ. Ανδρουλάκης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής συναντήθηκε στη συνέχεια με τον δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη. Στον διάλογο που μοιράστηκαν οι δυο άνδρες μπροστά τις κάμερες, ο κ. Ανδρουλάκης ανακοίνωσε ότι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής θα περιλαμβάνεται και ο πρώην διεθνής τερματοφύλακας Νίκος Σαργκάνης, το «phantom» του ελληνικού ποδοσφαίρου.