Σοκάρει αποκαλύπτοντας πόσο άσχημα βίωσε τον covid

Η Άντζυ Ανδριτσοπούλου έγινε γνωστή την δεκαετία του 90s, όταν δούλευε ως μοντέλο στον Πρωινό Καφέ και πρόσφατα συμμετείχε και στο My Style Rocks.

Η ίδια πέρασε πριν 3 εβδομάδες έναν πραγματικό εφιάλτη με τον κοροναϊό  και μόλις σήμερα κατάφερε να μιλήσει δημόσια για όσα βίωσε, δημοσιεύοντας ένα βίντεο και πραγματικά συγκλονίζει.

«Πρώτη κόλλησα εγώ και το ιικό φορτίο ήταν τόσο μεγάλο που αμέσως κόλλησα το γιο μου και μετά τον σύζυγό μου. Ο μικρός έκανε μια μέρα 39 πυρετό αλλά δυστυχώς ο σύζυγός μου το πέρασε δύσκολα, του γύρισε σε ελαφριά πνευμονία και χρειάστηκε να νοσηλευτεί για 5 μέρες. Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά… Εγώ έκανα δέκατα αλλά είχα μεγάλη ατονία και όσο περνούσαν οι μέρες αντί να καλυτερεύω χειροτέρευα» λέει μεταξύ άλλων η Άντζι στο βίντεο που δημοσίευσε κάνοντας μετά από 3 βδομάδες καραντίνα την πρώτη της βόλτα στο δάσος. 

«Δυστυχώς όσο και να νομίζεις ότι είσαι άτρωτος αλλά δεν ισχύει. Εγώ και η οικογένειά μου το περάσαμε δύσκολα. Μας διέλυσε. Δεν μπορώ να το περιγράψω. Ένιωσα φόβο για το τι θα γίνει για το πως θα εξελιχθεί. Είχα πει πολλές φορές ότι ο εγκλεισμός αυτός με είχε κουράσει απίστευτα. Εγώ δεν μπορώ να πω ότι ήμουν υπέρ του εμβολίου. Έλεγα αν μας βρει ο covid θα το περάσουμε εύκολα νέοι είμαστε θα το περάσουμε εύκολα, νέοι είμαστε, δεν χρειάζεται να εμβολιαστούμε ακόμα, αλλά δεν είναι έτσι. Είναι το μόνο που μπορεί να μας σώσει” είπε η Άντζυ στέλνοντας ένα μήνυμα προς όλους…».


Πηγή: parapolitika.gr