«Εμείς δεν ξέραμε το ακριβές ποσό που μπήκε στο κουτί που είχαν στήσει στην κηδεία. Δεν είχαμε και κάποιον λόγο να το ελέγξουμε», είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Τσούνης

Για το ποσό που συγκεντρώθηκε για την Κιβωτό του Κόσμου στην κηδεία της Φώφης Γεννηματά μίλησε ο σύζυγός της, Ανδρέας Τσούνης. «Εμείς είπαμε στον κόσμο όποιος ήθελε να καταθέσει αντί στεφάνων υπέρ της Κιβωτού του Κόσμου, ας το κάνει. Δεν δώσαμε εμείς λεφτά. Δεν μαζέψαμε εμείς λεφτά. Από εκεί και πέρα, μας ενημέρωσαν ότι μαζεύτηκε το συγκεκριμένο ποσό. Δεν είχαμε κανέναν λόγο να αμφισβητήσουμε το πόσο ή τη διαδικασία», είπε αρχικά ο κ. Τσούνης μιλώντας στον Alpha.

«Μας είπαν ότι στη μνήμη της Φώφης μαζεύτηκαν 31.000 ευρώ. Εμείς δεν ξέραμε το ακριβές ποσό που μπήκε στο κουτί που είχαν στήσει στην κηδεία. Δεν είχαμε και κάποιον λόγο να το παρακολουθήσουμε. Οι ίδιοι μας είπαν ότι μπήκε αυτό το ποσό. Τώρα αν είχε συγκεντρωθεί το διπλάσιο ποσό, εμείς δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Γιατί οι λογαριασμοί ήταν αυτοί και όποιος ήθελε έβαζε και δεν είχαμε κανέναν λόγο να αμφισβητήσουμε οτιδήποτε», κατέληξε ο σύζυγος της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά.

Google News icon

Facebook icon

Twitter icon

Instagram icon

Πηγή: parapolitika.gr