Σε καλή κατάσταση είναι πλέον, η υγεία του – Μετά από έναν μήνα νοσηλείας, αναμένεται να γυρίσει στο σπίτι του

Θετικές είναι οι εξελίξεις για την υγεία του Ανδρέα Μικρούτσικου, μετά από ένα μήνα νοσηλείας στον Ευαγγελισμό.

Ο γνωστός παρουσιαστής υποβλήθηκε σε σοβαρή χειρουργική επέμβαση στις 17 Σεπτεμβρίου. Έπειτα, εμφάνισε μια επιπλοκή και λοίμωξη με ενδονοσοκομειακό μικρόβιο, που κατέστησε αναγκαία τη διασωλήνωσή του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου στην εκπομπή Super Κατερίνα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι πλέον καλά στην υγεία του και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να σταματήσει την αντιβίωση, που λαμβάνει.

Μάλιστα, αν όλα πάνε καλά, την Παρασκευή ο γνωστός παρουσιαστής θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και θα επιστρέψει στο σπίτι του.

«Πάλια με λέγανε ο βασιλιάς των ριάλιτι, τώρα με λένε επτάψυχη γάτα. Τα ‘χω σπάσει όλα τα κοντέρ στο τι έχω πάθει! Παιδιά, καλημέρα. Είστε ωραίοι, είστε πάρα πολύ ωραίοι, δηλαδή σας βλέπω τώρα και οξυγονώνονται τα πνευμόνια μου.Είμαι καλύτερα. Βεβαίως και άλλες φορές ήμουν καλύτερα αλλά υποτροπίαζε το πράγμα. Εννοείται όμως πως κάθε φορά κάτι βρίσκουμε και πάμε να το τελειώνουμε. Μπορεί να είμαι τώρα λίγο περίεργα έχοντας μπροστά μου μάσκα, αλλά εγώ νιώθω δυνατός. Νομίζω δηλαδή ότι θα τα καταφέρω με τη βοήθεια των γιατρών και τη βοήθεια του νοσοκομείου», είχε δηλώσει προ ολίγων ημερών στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Πηγή: parapolitika.gr