Ο Ανδρέας Φουστάνος απαντάει για τη γνωριμία και τη σχέση του με τη 49χρονη εικαστικό που πυροβόλησε και τραυμάτισε τον πρώην σύζυγό της στο Χαλάνδρι, μπροστά στα μάτια της κόρης τους.

Λίγα 24ωρα μετά τη σύλληψη της 49χρονης εικαστικού για το αιματηρό περιστατικό στο Χαλάνδρι, όπου πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά τον 68χρονο οφθαλμίατρο, ο Ανδρέας Φουστάνος μίλησε στο «Πρωινό» για τη γνωριμία και τη σχέση του μαζί της.

«Δεν γνώριζα τον γιατρό. Την κατηγορούμενη την έχω γνωρίσει» ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Φουστάνος.

Για τις κοινές φωτογραφίες τους που είχε αναρτήσει η 49χρονη στο facebook, ο Ανδρέας Φουστάνος δήλωσε πως «δεν είχαμε τίποτα το ιδιαίτερο, δε χρειάζεται να το συζητάμε. Ήταν ένας ευχάριστος άνθρωπος όταν τη γνώρισα εγώ, τίποτα άλλο. Άλλες εποχές. Μιλάμε για πάνω από 15 χρόνια. Αν γνωρίζεις έναν άνθρωπο και ξαφνικά ακούς αυτή την ιστορία… Έχουν δει πολλά τα μάτια μου σε αυτή τη ζωή, που όλα μπορούν να συμβούν».

Σε ερώτηση για το πόσο διήρκεσε η μεταξύ τους σχέση, ο γνωστός πλαστικός χειρουργός απάντησε: «Διήρκεσε πολύ λίγο».

Αποκαλύψεις από πρώην συντρόφους της 49χρονης από το Χαλάνδρι

Ο Ανδρέας Φουστάνος μιλάει για την “γνωριμία” του με την εικαστικό. Τι λένε στον ΑΝΤ1 τρεις άνδρες για την “απώλεια” δεκάδων χιλιάδων ευρώ από τους λογαριασμούς τους.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: parapolitika.gr