Κάνει συλλογή…

Ένα πολύ περίεργο χόμπυ έχει τα τελέυταία χρόνια ένας άνδρας, ο Τζέιες Κάλε από την Ινδία. Κάνει συλλογή κινητών τηλεφώνων. Η συνήθειά του αυτή ξεκίνησε πριν πέντε χρόνια περίπου και σήμερα έχει στην κατοχή του 2.371 τηλέφωνα, αριθμός που αυξάνεται συστηματικά.

Τα κινητά, τα έχει συλλέξει από διάφορες χώρες, από την Αγγλία, την Ελβετία, το Ντουμπάι και την Αμερική. Τα περισσότερα βρίσκονται αποθηκευμένα στο σπίτι του, σε ντουλάπια ή ακόμα και στο αυτοκίνητο.

Η ιδέα του ξεκίνησε πριν μερικά χρόνια, όταν χρησιμοποιήσουμε το NOKIA 3310. Κάποια στιγμή ενώ βρισκόταν στο δεύτερο όροφο ενός κτηρίου, το κινητό του έπεσε στο έδαφος και προς έκπληξή του, όταν το βρήκε λειτουργούσε κανονικά. Αυτό το συμβάν ήταν η αρχή του χόμπι του.

Τα κινητά τηλέφωνα που αγοράζει, αν και μεταχειρισμένα, φροντίζει να είναι σε άριστη κατάσταση για να προστεθούν στη συλλογή του και να είναι πλήρως λειτουργικά.

Η συλλογή του από κινητά τηλέφωνα είναι η μεγαλύτερη στην Ινδία, ωστόσο στόχος του είναι να μπει στο ρεκόρ Γκίνες ως ο άνθρωπος με τα περισσότερα κινητά τηλέφωνα στην κατοχή του. Πηγή: parapolitika.gr