Σε αντίθεση με τους συμπαίκτες του (Νεϊμάρ, Τιάγκο Σίλβα, Εντινσον Καβάνι και Κέϊλορ Νάβας), ο Άνχελ Ντι Μαρία, επέλεξε να παραμείνει με την οικογένειά του στο Παρίσι, όπου περνά τον κατ΄ οίκον περιορισμό, λόγω της πανδημίας του κοροναϊού.

Όπως και περισσότεροι από τρία δισεκατομμύρια άνθρωποι στην υφήλιο, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, παραμένει στο σπίτι του και όπως αποκαλύπτει η σύζυγος τους, δυσκολεύει αρκετά: «Δεν είναι καλά. Κάθε πρωί είμαι με τα κορίτσια, επειδή ο Άνχελ παρακολουθεί μέσω διαδικτύου το πρόγραμμα προπόνησης. Το απόγευμα, τον αφήνω μαζί τους, αλλά δυσκολεύεται. Δεν μπορεί να αντέξει την κατάσταση. Ωστόσο, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε, είναι να παραμείνουμε στο σπίτι, έτσι ώστε, όλο αυτό, να τελειώσει το ταχύτερο δυνατό».

Ο διάσημος Αργεντινός, από την πλευρά του, χαρακτήρισε την κατάσταση «τρελή» και πρόσθεσε: «Είμαστε απομονωμένοι. Παραμένουμε μέσα στο σπίτι εδώ και 14 ημέρες. Πέρασαν 12 ημέρες από τότε που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κήρυξε την καραντίνα. Βγήκαμε μόλις μια φορά για να πάμε στο σούπερ μάρκετ. Προσπαθούμε να παραμείνουμε στο σπίτι για να μην προσβληθούμε. Έχουμε πολύ μικρές κόρες. Η κατάσταση είναι τρομακτική. Θα παραταθεί, τουλάχιστον, μέχρι τις 15 Απριλίου, ενώ η περίοδος περιορισμού έχει παραταθεί από την κυβέρνηση».

Πηγή: parapolitika.gr