Για καλό σκοπό

Ανατρεπτική παρουσίαση της νέας συλλογής της Irene Angelopoulos στην 29η Ελληνική Εβδομάδα Μόδας για καλό σκοπό!

Με την ευγενική υποστήριξη της γνωστής κτηνιάτρου, Dr.Νικολέτας Σερέτη , η βραβευμένη σχεδιάστρια μόδας Ιrene Angelopoulos, παρουσίασε σε μια ανατρεπτική επίδειξη μόδας, τη νέα της haute couture συλλογή “Bite your forbidden apple” S/S 2022, στο Ζάππειο Μέγαρο, στηρίζοντας την Εθελοντική Ένωση Φιλόζωων Πετρούπολης – “Save the Tails”.

Irene Angelopoulos.Τσιμτσιλή-Angelopoulos-Σιανίδης-Τσολάκη-Μπούκη

Δεκάδες επώνυμοι φίλοι της σχεδιάστριας την τίμησαν με την παρουσία τους στην
Ελληνική Εβδομάδα Μόδας AXDW και παρακολούθησαν την πιο λαμπερή collection, από φορέματα και σύνολα υψηλής ραπτικής. Στο ανατρεπτικό catwalk τα μοντέλα συνοδεύονταν από μικρούς τετράποδους φίλους που συμπλήρωσαν το παραμυθένιο σκηνικό.

Παπαδάκη-Σόμμερ-Βρεττού-Τσιμτσιλή-Φουσέκη

Το βασικό στοιχείο που κυριάρχησε στο catwalk ήταν το χρώμα του πάθους που δεν είναι άλλο απο το δυναμικό κόκκινο. Το πάθος συμβολίζει την γυναικεία φύση που αποτελεί την βασική πηγή έμπνευσης για την σχεδιάστρια και η επιθυμία για το απαγορευμένο μεταφράζεται με την αναπόφευκτη έλξη που προκαλεί η θηλυκότητα μίας γυναίκας. Δημιουργίες από χειροποίητα κεντήματα, κρύσταλλα , βελούδο και μετάξωτες υφές που μαγεύουν, έδωσαν δυναμική πνοή στη συλλογή.

Χρυσιάννα Aνδριοπούλου-Ανέστης Ευαγγελόπουλος-Σούλα Λιάκου


 

 

Πηγή: parapolitika.gr