Ο Pierre Cardin, ο μεγάλος σχεδιαστής μόδας και ιδρυτής του Prêt-à-Porter, έφυγε πλήρης ημερών , στα 98 του χρόνια, στις 29 Δεκεμβρίου του 2020, γεμίζοντας με θλίψη τον χώρο της μόδας.

Ένα από τα άτομα που ήξερε προσωπικά τον σημαντικό αυτό μόδιστρο ήταν ο Αναστάσιος Κυριακόπουλος ο οποίος εξέφρασε δημόσια τα συλλυπητήριά του και την θλίψη του. Ο Αναστάσιος Κυριακόπουλος είναι Έλληνας μοντέλο διεθνούς φήμης που έχει «σαρώσει» τις διεθνείς πασαρέλες και έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας. Μια από τις σπουδαιότερες συνεργασίες του, ήταν αυτή με τον Pierre Cardin. Η συνεργασία τους  ξεκίνησε το 2009 και μαζί πραγματοποίησαν ξεχωριστές δουλειές στο Παρίσι, στις Κάννες και στην Ελλάδα. Τον Pierre Cardin τον μάγεψε η γήινη, λεπτή μεσογειακή ομορφιά του Αναστάσιου Κυριακόπουλο που ταίριαζε υπέροχα με τις φινετσάτες δημιουργίες του.

Το διεθνούς φήμης μοντέλο ανέφερε μιλά στα parapolitika.gr  και τη Σπυριδούλα Τριάντου για τη συνεργασία τους «Ήταν ένας απλός και χαμογελαστός άνθρωπος που αγαπούσε πολύ την Ελλάδα. Νιώθω πολύ τυχερός που συνεργάστηκα μαζί του και που δόθηκε η δυνατότητα να τον γνωρίσω.  Θαύμαζα την επίμονη φιλοδοξία και την τόλμη που επέδειξε σε όλη του την ζωή. Ήταν ένας  άνθρωπος σύγχρονος με πολλαπλά ταλέντα και ανεξάντλητη ενέργεια» τονίζει!

Πηγή: parapolitika.gr