29 χρόνια συμπληρώθηκαν από τη δολοφονία του 20χρονου φοιτητή

«Ο Θάνος Αξαρλιάν
θα ήταν σήμερα 49 χρονών, αν δεν τον δολοφονούσαν οι τρομοκράτες της 17 Νοέμβρη στις 14 Ιουλίου του 1992. Έχουμε καθήκον να θυμόμαστε», αναφέρει σε ανακοίνωση της η Νέα Δημοκρατία με αφορμή τη συμπλήρωση 29 ετών από τη δολοφονία του άτυχου φοιτητή από τη 17 Νοέμβρη.

Η ΝΔ επισημαίνει ότι «η διαρκής μάχη κατά της τρομοκρατίας αποτελεί εθνικό και δημοκρατικό μας καθήκον, το οποίο υπηρετεί την ελευθερία και υπηρετείται από την ενότητα» και προσθέτει με αιχμές στον ΣΥΡΙΖΑ: «Δυστυχώς κάποιοι, δεν διδάχθηκαν τίποτα και ακόμη και τους προηγούμενους μήνες οργάνωναν διαδηλώσεις υπέρ του εκτελεστή του 20χρονου τότε φοιτητή και τα προηγούμενα χρόνια του έδιναν άδειες για να επισκέπτεται τον τόπο του εγκλήματος», αναφέρει το κυβερνών κόμμα σχετικά με της διαδηλώσεις αλληλεγγύης στον Δημήτρη Κουφοντίνα που υποστήριζε ο ΣΥΡΙΖΑ το προηγούμενο διάστημα. 

Η ΝΔ υπογραμμίζει ότι απαιτείται απόλυτη καταδίκη κάθε μορφής βίας και τρομοκρατίας από όλες τις δυνάμεις: «Ημέρες μνήμης σαν τη σημερινή υπογραμμίζουν τη σημασία και την αναγκαιότητα της απόλυτης καταδίκης κάθε μορφής βίας και τρομοκρατίας από όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις χωρίς αστερίσκους και μισόλογα».