Οι δύο ηθοποιοί ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας τον Ιανουάριο του 1965. Ο γάμος τους είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των εφημερίδων της εποχής, αφού ήταν ο γάμος και το κοσμικό γεγονός της χρονιάς.

O Δημήτρης Παπαμιχαήλ και η Αλίκη Βουγιουκλάκη παντρεύτηκαν στις 18 Ιανουαρίου του 1965 στους Δελφούς και το μυστήριο αποτέλεσε το κοσμικό γεγονός της χρονιάς.

Στις 4 Ιουνίου 1969 γεννήθηκε ο γιος τους, Γιάννης, και στις 5 Ιουλίου 1975 πήραν διαζύγιο λόγω «ασυμφωνίας χαρακτήρων» όπως ήταν η πιο συνηθισμένη αιτία των χωρισμών εκείνης της εποχής.

Ο προσωπικός φωτογράφος της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Κλεισθένης Δασκαλάκος, έφερε στο φως της δημοσιότητας μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram ένα αδημοσίευτο βίντεο από τον γάμο τους.

Στη λεζάντα της ανάρτηση στο Instagram χρειάσθηκε να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το υλικό του.

«Αδημοσίευτο video από τον γάμο της Αλίκης με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ στους Δελφούς στις 18 Ιανουαρίου του 1965. Στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο ντυμένη με ένα υπέροχο νυφικό σε σχέδιο Givenchy και συνοδευόμενη από την οικογένειά της και εκατοντάδες θαυμαστές και ντόπιους κατοίκους, κατευθύνεται από την πλατεία των Δελφών προς τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου όπου την περιμένει ο γαμπρός.

Αλίκη Βουγιουκλάκη - Δημήτρης Παπαμιχαήλ: Viral το αδημοσίευτο βίντεο από τον γάμο τους

Κατά την πορεία προς την εκκλησία διακρίνεται μπροστά από την Αλίκη και ο αγαπημένος και προσωπικός της φωτογράφος Κλεισθένης Δασκαλάκος ο οποίος απαθανατίζει μοναδικά τo γεγονός από την άφιξη και την διαμονή του ζευγαριού στο ξενοδοχείο «Βουζάς» μέχρι ολόκληρο το μυστήριο και το θρυλικό γλέντι που ακολουθεί στην αίθουσα του ξενοδοχείου.

Αλίκη Βουγιουκλάκη - Δημήτρης Παπαμιχαήλ: Viral το αδημοσίευτο βίντεο από τον γάμο τους

Ο λαμπερότερος γάμος της εποχής με τον τύπο να χύνει άφθονο μελάνι και τις φωτογραφίες να εξακολουθούν μέχρι σήμερα να προκαλούν ιδιαίτερο ενδιαφέρον αποτελώντας μέρος μιας χρυσής καλλιτεχνικής εποχής γεμάτη με αστέρια λουσμένα στο φως, το ταλέντο και την ακτινοβολία».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί στο Instagram:

Πηγή: parapolitika.gr