Στην Αίγινα βρέθηκε ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας µε τη σύζυγό του, Μπέτυ Μπαζιάνα, για το τριήµερο του Αγίου Πνεύµατος, απολαµβάνοντας τις ωραίες παραλίες αλλά και γευστικούς µεζέδες στις ταβέρνες του νησιού. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, που δείχνει να αγαπά τις αποδράσεις, δεδοµένου ότι δεν έχει ιδιαίτερα φορτωµένο πρόγραµµα τον τελευταίο καιρό, αποφάσισε να κάνει ένα διάλειµµα από την πολιτική καθηµερινότητά του και να εκδράµει στο νησί του Αργοσαρωνικού για να χαλαρώσει και να βρεθεί µε την οικογένειά του και φίλους.

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΑΜΗΧΑΝΙΑΣ.

Την Κυριακή, µάλιστα, φανερά χαλαρός, φορώντας το µαγιό του, αθλητικά παπούτσια και καλοκαιρινή µπλούζα και µε ένα χαµόγελο αµηχανίας στο πρόσωπό του εµφανίστηκε σε γνωστό ταβερνάκι πλάι στο κύµα. Αρχικά στο µαγαζί εµφανίστηκαν ο κ. Τσίπρας και η Μπέτυ Μπαζιάνα, ελαφρώς κόκκινοι από τον ήλιο. Εκαναν µια µικρή βόλτα µέχρι την άκρη της θάλασσας και στη συνέχεια επέλεξαν τραπέζι µε καλή θέα.

Η κ. Μπαζιάνα συνοµιλούσε διαρκώς µε τον κ. Τσίπρα, ενώ δεν έλειψαν και οι τρυφερές στιγµές ανάµεσά τους, αφού αντάλλαξαν και κάποια φιλιά. Μόλις λίγα λεπτά µετά εµφανίστηκαν και οι υπόλοιποι της παρέας, που δεν ήταν άλλοι από τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιο Κούλογλου, και τη σύζυγό του, δηµοσιογράφο Φωτεινή Λαµπρίδη. Στο ίδιο τραπέζι βρέθηκε και η ηθοποιός Κλέλια Ρένεση µε το παιδάκι της, ενώ από την παρέα τους πέρασε και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, που βρίσκεται πολύ συχνά στο νησί µε φίλους της. Η γνωστή ηθοποιός κάθισε ακριβώς δίπλα από το τραπέζι του κ. Τσίπρα και δεν έλειψαν οι κουβέντες και τα γέλια µεταξύ τους.

αλεξης_2

∆ΕΝ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ.

Παρά το γεγονός ότι ο πρώην πρωθυπουργός έβγαλε νωρίς το καπέλο τζόκεϊ που φορούσε κατά την είσοδό του στο µαγαζί, κανείς από τους θαµώνες δεν φάνηκε να τον αναγνωρίζει. Ετσι, ο αρχηγός της αξιωµατικής αντιπολίτευσης ήπιε ανενόχλητος την µπύρα του, έφαγε τα φρέσκα ψάρια που επέλεξε η παρέα, τσούγκρισε και αντάλλαξε πολλά «Στην υγειά µας» µε τους υπόλοιπους, συνοµιλώντας µαζί τους σε πολύ χαλαρό κλίµα, µακριά από σοβαρές πολιτικές κουβέντες.

αλεξης_3

Το µόνο σίγουρο είναι ότι είχε το ίδιο χαλαρό mood µε όλα τα µέλη του ΣΥΡΙΖΑ που είχαν… ρεπό το τριήµερο του Αγίου Πνεύµατος, αφού µπορεί να µην ήταν όλοι µαζί, αλλά οι περισσότεροι βρέθηκαν εκτός Αττικής. Για παράδειγµα, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, βρέθηκε µε τον άλλοτε κυβερνητικό εταίρο του κ. Τσίπρα, Πάνο Καµµένο, στην Κύθνο µε τις συζύγους τους, αλλά και ο Νίκος Παππάς εξέδραµε στον Κόρφο Κορινθίας.

Πηγή: parapolitika.gr