Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έχει κάθε λόγο να ανυπομονεί να έρθει το καλοκαίρι, καθώς πρόκειται να γίνει για πρώτη φορά πατέρας!

Η σύντροφός του και ταλαντούχα ηθοποιός Λένα Δροσάκη διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της και μένει κλεισμένη σπίτι με τον αγαπημένο της, περνώντας ρομαντικές στιγμές μαζί! Το πρωί της Τρίτης, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε μέσω Skype στο Πρωινό και αποκάλυψε πώς περνούν στην καραντίνα αλλά και το πότε θα έρθει στον κόσμο, ο καρπός του έρωτα τους.

«Η σύντροφός μου με κούρεψε. Τα πήραμε με την ψιλή για να δυναμώσουν. Με προβληματίζει αυτή η κατάσταση. Μαγειρεύω για δύο στο σπίτι και για το τρίτο μέλος της οικογένειας που έρχεται… Μιλάμε για την κυρία Βένια Καραγιάννη, η οποία πέρα από πολύ καλή φίλη, είναι και η μέλλουσα κουμπάρα μου. Για το γάμο θα πληροφορηθεί, δεν χρειάζεται να κάνει και πολλά, να είναι στην ώρα της εκεί που πρέπει και την αγάπη της. Το μωράκι θα έρθει τον Αύγουστο. Όλο αυτό το άγνωστο και σε σχέση με τις εγκύους μας φοβίζει, είναι αγχωτικό, δεν ξέρεις πόσο μπορεί να επηρεάσει» αποκάλυψε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: parapolitika.gr