«Η αδερφή μου είναι ομοφυλόφιλη, και τη στηρίζω πάρα πολύ – Ένα μεγάλο ποσοστό έχει ξεκινήσει να αντιλαμβάνεται ότι είναι φυσιολογικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο» δήλωσε η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη.

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα
» μίλησε η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει τον χέρι», αλλά και τον ρόλο της «Δήμητρας», μέσα από τον οποίο υποδύεται μια ομοφυλόφιλη γυναίκα

«Η Δήμητρα είναι ομοφυλόφιλη και δεν θεωρώ ότι είναι πρόκληση. Δεν θεωρώ ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν κάτι διαφορετικό. Δεν θεωρώ ως κοινωνία ότι είμαστε ιδιαίτερα δεκτικοί με τους ομοφυλόφιλους.

Δείτε ακόμη: Η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη «καταγγέλλει» τον Κιμούλη: Αναγκάστηκα να πάρω χάπια (Εικόνα)

Ένα μεγάλο ποσοστό έχει ξεκινήσει να αντιλαμβάνεται ότι είναι φυσιολογικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο, ενώ οι υπόλοιποι δεν το αποδέχονται.

Συμβαίνει αυτό σε μία κοινωνία, δεν μπορούμε κάποιον να πιέσουμε να δεχτεί την άποψη κάποιου άλλου. Εγώ χαίρομαι που είμαι μέσα στο 1/3 που το έχει αποδεχτεί», είπε αρχικά για τον ρόλο της η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη.

Η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την αδερφή της η οποία σε αρκετά νεαρή ηλικία ανακοίνωσε στην οικογένειά της τις ερωτικές της προτιμήσεις.

«Εμένα και στο περιβάλλον μου η αδερφή μου είναι ομοφυλόφιλη, και τη στηρίζω πάρα πολύ. Μικρή όταν μας το είπε αρχικά σοκαρίστηκα γιατί ήταν μικρή σε ηλικία, δεν ήξερα ότι έχει ήδη αποφασίσει, έχει κατασταλάξει.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ήμουν δίπλα της. Οι οικογένειες στηρίζουν τα παιδιά τους, σε ότι επιλογή και να κάνουν».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: parapolitika.gr