Είναι μια κοπέλα που την διεκδικούν πολλά τηλεοπτικά ριάλιτι, αλλά μόνο σε ένα θα την δούμε.

Η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» αποκαλύπτει το παρασκήνιο των συζητήσεων που έχει κάνει με «Survivor», «Bachelorette» και «Φάρμα».

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σε συνέντευξή της σε τηλεοπτική εκπομπή αποκάλυψε πως βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 για τη «Φάρμα».

«Η Φάρμα μου κάνει κάτι έτσι πιο χαριτωμένο. Είναι λίγο βουκολικό όλο αυτό το σκηνικό το οποίο δεν μου φαίνεται και τόσο σκληρό όσο το Survivor.

Ωστόσο και αυτό είναι κόντρα σε μένα, οπότε θέλει μια δεύτερη και μια τρίτη σκέψη. Δεν μπορείς να το κάνεις αν δεν ξέρεις πως θα είναι. Θέλω να το ψάξω λίγο περισσότερο πριν απαντήσω. Πιστεύω πως θα είναι μια επιστροφή στη φύση».

«Για Bachelorette δεν προχώρησαν τόσο πολύ οι συζητήσεις γιατί είπα από την αρχή όχι. Ήταν κάτι πάρα πολύ μακριά από μένα, δεν θα το έκανα ποτέ και το έχω πει.

Όχι, επειδή είμαι φρεσκοχωρισμένη αλλά επειδή δεν με εκφράζει όλο αυτό. Οπότε δεν προχώρησαν οι συζητήσεις» αποκάλυψε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Όσον αφορά, τέλος, το Survivor, το μοντέλο σημείωσε πως «υπήρξε πολύ επιμονή και πολλά τηλεφωνήματα αλλά από την αρχή το αρνήθηκα γιατί ήταν κάτι πολύ κόντρα σε μένα. Είχαμε κάνει συζήτηση για τα οικονομικά και η αλήθεια είναι πως το ποσό ήταν πάρα πολύ καλό. Ειδικά για τις μέρες μας».

Πηγή: parapolitika.gr