Το 2020 ήταν μια πολύ ξεχωριστή χρονιά για την Αλεξάνδρα Ούστα, καθώς ήρθε στη ζωή ο γιος της. Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Pop up” και μίλησε για την επιπλοκή που είχε στη γέννα του γιου της, αποκάλυψε ότι δεν θα τον βαφτίσει ώστε να επιλέξει ο ίδιος μεγαλώνοντας τη θρησκεία του, ενώ ανέφερε αν θα συμμετείχε ποτέ σε κάποιο τηλεοπτικό show, παιχνίδι.

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη γέννα του γιου της: “Μπήκα να γεννήσω και εκεί υπήρξε μια επιπλοκή. Έπαθα μία αλλεργία σε ένα φάρμακο που χρησιμοποιούσα όλη μου τη ζωή και αποκόλληση πλακούντα που δημιούργησε πρόβλημα. Ευτυχώς ήμουν ήδη μέσα στο μαιευτήριο, οπότε προλάβαμε τα χειρότερα με τον γιατρό μου. Μετά τη γέννα μου κράτησαν το μωρό τρεις μέρες στη ΜΕΝΝ προληπτικά οπότε αυτή η άμεση επαφή δεν υπήρχε. Λαχταρούσα να τον δω μέχρι να τον κρατήσω στα χέρια μου”.

Για την απόφαση να μην βαφτίσει τον γιο της: “Δεν θα βαφτίσουμε το παιδί μας. Θέλουμε να επιλέξει μόνο του. Ελεύθεροι άνθρωποι είμαστε”.

Για τη συμμετοχή της σε τηλεοπτικά shows, παιχνίδια: “Αυτά τα παιχνίδια γινόντουσαν και πριν από την καραντίνα, οπότε οι ηθοποιοί επιλέγανε και τότε να το κάνουν αυτό. Δεν μου έχει προταθεί ποτέ οπότε δεν έχω μπει στη διαδικασία να το σκεφτώ. Δεν απορρίπτω τίποτα μέχρι να συμβεί”.

Πηγή: parapolitika.gr