Εξωφρενικά ψευδείς» χαρακτηρίζει ο σχεδιαστής Alexander Wang τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση που εξαπολύουν εναντίον του.

Ο σχεδιαστής βρέθηκε αυτή την εβδομάδα στο επίκεντρο του Τύπου, καθώς το μοντέλο Όουεν Μούνεϊ ισχυρίστηκε δημοσίως ότι ο Alexander Wang τον θώπευσε στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Slake στη Νέα Υόκρη, κατά τη διάρκεια πάρτι το 2017. Οι κατηγορίες εναντίον του Alexander Wang έγιναν viral τη Δευτέρα, όταν κοινοποιήθηκαν στο Instagram από τον παρατηρητή της βιομηχανίας μόδας «Sh*t Model Management», που προέτρεψε το κοινό να μποϊκοτάρει το brand του.

Καταγγελίες-σοκ για τον σχεδιαστή Alexander Wang: Ανδρες μοντέλα τον κατηγορούν ότι τους νάρκωνε με ecstasy και τους κακοποιούσε

ΖΩΗ 30|12|2020 | 14:31

«Κάποια στιγμή ήμουν μόνος και αυτός ο τύπος δίπλα μου προφανώς εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι κανείς δεν μπορούσε να κουνηθεί», λέει ο Μούνεϊ. «Και έτσι ξαφνικά άρχισε να με αγγίζει, στο πόδι και όλο και πιο ψηλά, στον καβάλο. Πάγωσα τελείως, γιατί είχα σοκαριστεί. Και μετά κοιτάζω προς τα αριστερά μου για να δω ποιος ήταν και ήταν πραγματικά ένας διάσημος σχεδιαστής μόδας και δεν μπορούσα να το πιστέψω ότι το έκανε αυτό σε μένα», ανέφερε ο Όουεν Μούνεϊ.

Αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες ο Alexander Wang

«Τις τελευταίες μέρες βάλλομαι από εξαιρετικά ψευδείς κατηγορίες. Αυτοί οι ισχυρισμοί έχουν ενισχυθεί εσφαλμένα από λογαριασμούς κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης που δημοσιεύουν δυσφημιστικό υλικό από μη αποκαλυφθείσες ή/και ανώνυμες πηγές με μηδενικά αποδεικτικά στοιχεία ή οποιοδήποτε αποδεικτικό στοιχείο», δήλωσε, μιλώντας στον «Guardian».

«Βλέποντας αυτά τα ψέματα να διαιωνίζομαι ως αλήθειες εξοργίζομαι. Δεν έχω εμπλακεί ποτέ στη φρικτή συμπεριφορά που περιγράφεται και δεν θα συμπεριφερθώ ποτέ με τον τρόπο που φέρεται να ισχυρίζονται», πρόσθεσε, τονίζοντας ότι σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον όσων διαδίδουν τέτοιου είδους καταγγελίες στο διαδίκτυο.

Πηγή: parapolitika.gr