Η συγκεκριμένη ανάρτηση προκάλεσε σάλο και οργισμένες αντιδράσεις

Λίγες μέρες έχουν περάσει από την τραγωδία που καταγράφηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίες του Alec Baldwin, εκεί όπου ο ηθοποίος σκότωσε καταλάθος τη διευθύντρια φωτογραφίας Halyna Hutchins.

Ο Alec Baldwin εμφανίστηκε συντετριμμένος από το μοιραίο λάθος, ωστόσο φαίνεται πως για εκείνον η ζωή συνεχίζεται, καθώς όπως αποκάλυψε η σύζυγός του μέσα από μια φωτογραφία στο Instagram, σύσσωμη η οικογένεια γιόρτασε το Χάλογουιν μασκαρεμένη.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση προκάλεσε σάλο και οργισμένες αντιδράσεις, ενώ στις πρώτες δηλώσεις που πραγματοποίησε ο βοηθός σκηνοθέτη του Alec Baldwin, τόνισε:

«Η Halyna Hutchins δεν ήταν απλά ένας από τους πιο ταλαντούχους ανθρώπους με τους οποίους έχω δουλέψει, αλλά και μια φίλη. Είμαι σοκαρισμένος και περίλυπος από τον θάνατό της. Αυτή η τραγωδία να ωθήσει τη βιομηχανία να επαναξιολογήσει τις αξίες και τις πρακτικές της για να διασφαλίσει πως κανείς δεν θα πάθει κακό ξανά μέσω της δημιουργικής διαδικασίας».

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, φαίνεται πως ο Halls παραδέχθηκε στους ανακριτές του Σάντα Φε, ότι δεν έλεγξε διεξοδικά το όπλο πριν το δώσει στον Baldwin.

Πηγή: parapolitika.gr